Netflix bevestigd: nieuwe Tiger King aflevering over 2 dagen

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

De geruchten blijken te kloppen. Netflix heeft de terugkeer van de hitserie Tiger King bevestigd met een speciale achtste aflevering. Maar er zit een klein addertje onder het gras, het wordt namelijk een ander soort aflevering dan je zou verwachten.

De docuserie van het streaming-platform is uitgegroeid tot een waar fenomeen. Je kunt het internet niet op zonder iets van Tiger King mee te krijgen. En na zeven spectaculaire afleveringen lijkt het voorlopig gedaan met de serie.

Netflixt bevestigd achtste aflevering

Vorige week teasde Jeff Lowe nog dat er een nieuwe aflevering zou komen, ondanks dat niemand van de cast daar iets vanaf wist. Maar toch heeft Netflix een kleine verrassing voor ons in petto. Er komt namelijk echt een achtste aflevering, en dat wordt een heel speciale.

Netflix bevestigd nieuwe Tiger King aflevering over 2 dagen 3

De aflevering met de naam ‘The Tiger King and I’ is een soort van aftershow die wordt gehost door Joel McHale. In deze aflevering zien we interviews we John Reinke, Joshua Dial, John Finlay, Saff, Erik Cowie, Rick Kirkman en Jeff en Lauren Lowe.

Helaas zullen we Joe Exotic en Carole Baskin er niet in terugzien. Joe zit namelijk in de gevangenis voor een aanklacht voor vermeend dierenmishandeling en twee aanklachten voor zijn betrokkenheid bij twee huurmoorden.

De achtste aflevering verschijnt dus over 2 dagen, op 12 april op precies te zijn. Wij zitten er alvast klaar voor.

Videoland released 7-delige miniserie Mocro Maffia: Komtgoed

Videoland komt vandaag met een hele aangename verrassing: de 7-delige miniserie Mocro Maffia: Komtgoed. Deze mini-serie is de perfecte voorbereiding op het echte werk....

Investeren in Lego: meer rendement dan goud

Lego, het speelgoed dat goed is voor eindeloos veel jeugdherinneringen, heeft het afgelopen decennium een groter investeringsrendement behaald dan goud. Volwassenen die ermee opgegroeid...

Netflix bevestigt komst shuffleknop in 2021

Eindeloos scrollen is voorbij! Netflix gaat de shuffleknop dit jaar officieel uitbrengen. Deze shuttlefunctie is bedoeld voor mensen die moeite hebben met kiezen. In...