Film & Serie

Een avondje Netflix & chill met de best bekeken series van 2018

netflix-best-bekeken-series-2018

2018 was weer een jaar vol nieuwe releases, waarvan verschillende het tot ‘zekere knallers’ hebben geschopt. Netflix heeft nu een lijst naar buiten gebracht met de best bekeken nieuwe series van het afgelopen jaar. Mocht je een van deze hitseries nog niet gezien hebben en ben je op zoek naar wat kijkvoer voor in de vakantie, check dan deze toppers!

1. On My Block

On My Block gaat over vier tieners die in de binnenstad van Los Angeles naar school gaan. Deze school heeft veel last van het vele geweld dat daar plaatsvindt, en de scholieren zullen hiermee moeten omgaan.

De best bekeken Netflix series van 2018 07

2. Making A Murderer, seizoen 2

De serie gaat over een man die al 18 jaar vast voor een misdaad die hij niet gepleegd blijkt te hebben. Nu krijgt hij samen met zijn neeg opnieuw een moord in de schoenen geschoven. In de serie wordt het proces gevolgd.

De best bekeken Netflix series van 2018 06

3. 13 Reasons Why, seizoen 2

In deze serie volgen we het leven van een tiener. Hij komt op een dag thuis van school en treft een mysterieuze dood aan met cassettes, die zijn opgenomen door een klasgenoot – ook wel het meisje waar hij al een tijdje verliefd op was. Het meisje had twee weken daarvoor zelfmoord gepleegd en op de tapes legt ze uit waarom.

De best bekeken Netflix series van 2018 05

4. Last Chance U: INDY

De serie gaat over een aantal jonge American Football spelers. Die vechten voor hun laatste kans om het te maken tot hun grote droom, de NFL. Makkelijk is de strijd niet, aangezien de spelers niet van onbesproken gedrag zijn.

De best bekeken Netflix series van 2018 04

5. Bodyguard

Deze serie gaat over een oorlogsveteraan die heeft gestreden in Afghanistan. Zijn terugkeer verloopt niet helemaal soepel. Hij wordt benoemd tot de persoonlijke bodyguard van de minister van Binnenlandse Zaken.

De best bekeken Netflix series van 2018 03

6. Fastest Car

In Fastest Car worden bouwers van kostuum auto’s uitgedaagd om het op te nemen tegen de supercars van deze wereld. Volgens Netflix heeft de serie geen script.

De best bekeken Netflix series van 2018 10

7. The Haunting House of Hills

De serie gaat over vijf broers en zussen die opgroeiden in het beruchte spookhuis. Het verhaal wisselt af tussen heden en verleden. Iedereen is inmiddels volwassen en ze worden herenigd door de zelfmoord van hun jongste zusje. Hierdoor moeten ze terug naar het verleden, wat dus ook betekend terug naar Hill House.

De best bekeken Netflix series van 2018 02

8. Anne With An E, seizoen 2

De serie gaat over een meisje dat als kind van weeshuis naar weeshuis verhuist. Uiteindelijk komt ze terecht bij een broer en zus die samen een kind wilde adopteren. Zij dachten echter een jongen te krijgen, dus Anne moet zich bewijzen.

De best bekeken Netflix series van 2018 08

9. Insatiable

Insatiable gaat over een meisje die haar hele leven gepest is vanwege haar overgewicht. Ze moet aan de sondevoeding en valt enorm af. Iedere man wil haar hebben, maar het enige wat ze wil is wraak nemen op iedereen die haar gepest heeft

De best bekeken Netflix series van 2018 09

10. Orange Is The New Black

OITNB serie gaat over een jonge vrouw uit een welgestelde klasse die 15 maanden de gevangenis in moet. Ze laten op een zeer realistische manier de problemen van de Amerikaanse samenleving in een vrouwengevangenis, waar vrouwen van allerlei verschillende achtergronden verplicht moeten samenleven.

De best bekeken Netflix series van 2018 01