Je kunt nu een echt nep dakraam kopen voor je auto
Tech

Je kunt nu een echt nep dakraam kopen voor je auto

Stel je eens voor; je wilt dolgraag een nieuwe auto kopen, maar je mist net dat ene ding wat een auto voor jou perfect maakt. Gelukkig is hier in veel gevallen genoeg aan te doen. Bijvoorbeeld de kleur, of de grootte van je velgen. Maar als je bijvoorbeeld denkt aan een dakraam wordt het een stuk lastiger.

Nep dakraam voor je auto

Maar gelukkig leven we in 2021. Je hoeft maar één keer te zoeken op het web en je kunt bijna alles bestellen waar je ooit van hebt gedroomd. De topleverancier van deze ‘droom aankopen’ is AliExpress. Voor een paar euro kun je een prachtig mooi nep dakraam bestellen.

nep dakraam auto

Met een paar drukken op de knop krijg je een volledig aanbod van zwarte stickers die je op je dak kunt plakken zodat het net lijkt alsof je je portemonnee hebt getrokken voor die extra optie. De goedkoopste variant is € 3. Of heb je misschien net iets meer te besteden? Dan kun je voor € 50 een nep dakraam kopen die ook nog eens open lijkt te staan.

AliExpress

Nu is de webshop wel vaker onderwerp van gesprek geweest. Je kunt het je zo gek niet bedenken of je kunt het hier kopen.

Zo kun je voor een schamele € 50.000 euro je eigen waterpark kopen. Daar komt natuurlijk nog wel € 49.000 verzendkosten bij. Of ben je misschien toch meer op zoek naar een mooie auto? Dat kan ook. En het kost je maar € 30.000!