Negin Mirsalehi vrouwelijke nieuwkomer in Quote Top 100
Geld & Carrière

Beauty & Brains: Negin Mirsalehi enige vrouwelijke nieuwkomer in Quote Top 100

Negin Mirsalehi staat volop in de schijnwerpers als enige vrouwelijke nieuwkomer in de Quote Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs. Wie is Negin Mirsalehi en hoe werd ze zo rijk? Lees snel verder voor alles wat je wilt weten over deze buitengewoon succesvolle en aantrekkelijke influencer en zakenvrouw.

Wie is Negin Mirsalehi?

Negin Mirsalehi is een Nederlandse zakenvrouw en social media influencer op het gebied van beauty en mode. Ze werd in Amsterdam geboren op 2 november 1988. Haar ouders komen uit Iran. Haar vader is imker en haar moeder kapster. Ze heeft al sinds 2006 een relatie met zakenman Maurits Stibbe.

Ze was er vroeg bij op Instagram, al in 2012 was ze op het platform actief. In 2015 stopte ze met haar baan bij PwC om zich volledig op ondernemen te storten. Negin Mirsalehi doet het enorm goed op social media en in het zakenleven en zo belandde zij op de nieuwste Quote Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs lijst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Ster op Instagram en het grote succes van Gisou

Op Instagram is Negin Mirsalehi zonder meer een ster. Na een jaar had ze al een miljoen volgers, tegenwoordig zijn dat er maar liefst 7 miljoen. Dat zorgt voor een enorme inkomensstroom van bedrijven, die in de rij staan om met haar samen te werken.

Maar de geldmeter ging nog veel harder lopen door de successen van Gisou, het haarproducten merk dat ze samen met Maurits Stibbe in 2016 startte. Ze werd daardoor geïnspireerd door haar vader. Die is al de zesde generatie imker in de familie. In alle Gisou producten zit honing verwerkt.  Zakenblad Quote weet te melden dat Mirsalehi in 2020 cashte door 20% van haar aandelen in Gisou te verkopen. Op dit moment bezit zij nog 60% van de aandelen in het bedrijf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Vier vrouwen in de Top 100

Haar enorme successen zorgden ervoor dat Negin Mirsalehi een plaatsje veroverde in de Quote Top 100 Jonge Selfmade MiljonairsZe komt met een vermogen van €21 miljoen binnen op de 61e plaats. Ze is overigens de enige nieuwe vrouw dit jaar op de lijst. Het aantal vrouwen op de lijst komt daarmee op 4.

De andere drie zijn voormalig topmodel Doutzen Kroes, modeontwerper en ondernemer Nikkie Plessen en oprichter van sieraden merk My Jewellery Sharon Hilgers. Tech ondernemers Adriaan Mol, Robert Vis en Job van der Voort staan net als vorig jaar op respectievelijk plek 1, 2 en 3.