Nederlandse Cindy Kimberly is de nieuwe vlam van Lewis Hamilton thumb
Women

Nederlandse Cindy Kimberly is de nieuwe vlam van Lewis Hamilton

Of je een Formule 1 fan bent of niet, Lewis Hamilton kennen we allemaal. Hij is vijfvoudig wereldkampioen en dus de koning van het circuit. Dat hij ook buiten het veld scoort wisten we al langer, een van zijn knappe exen is namelijk Nicole Scherzinger (ex Pussycat Doll). Over zijn smaak valt dus zeker niet te twisten!

En het mooiste aan zijn nieuwe prachtige vriendin Cindy Kimberly? Ze is een Nederlandse schone. We mogen trots zijn op ons kikkerlandje want wat is Cindy een belachelijk mooie dame.

Cindy staat sinds een tijdje in de schijnwerpers en heeft dit vooral aan Justin Bieber te danken. Hij postte een tijd geleden een foto van haar met de vraag wie ze was. Bieber heeft meer dan 100 miljoen volgers op Insta en dat heeft haar fame dus ook zeker goed gedaan.

Bieber ging er helaas niet met de buit vandoor en Lewis was er als de kippen bij. Met haar prachtige lippen, fantastische lijf en killer ogen kunnen we hem zeker geen ongelijk geven. Bekijk een paar van haar heerlijke foto’s hieronder.

https://www.instagram.com/p/BuMcvosAAte

https://www.instagram.com/p/BszYqa8gbMJ/

https://www.instagram.com/p/Bjacasrn5vo/

https://www.instagram.com/p/Bq3H0Z4g4BX/

https://www.instagram.com/p/BqIktvkgCVG/

https://www.instagram.com/p/BpaJMhLAecJ/

https://www.instagram.com/p/Bpcu67EgrW3/

https://www.instagram.com/p/BoKhtfAgyA3/

https://www.instagram.com/p/BpIFeoYAIBp

https://www.instagram.com/p/BmTxcw6nbSo/

https://www.instagram.com/p/Bhu6fUsH9E8/