Film & Serie

NASA verrast iedereen met 100% gratis Netflix-concurrent

NASA verrast iedereen met deze 100% gratis Netflix-concurrent
(Foto: NASA)

De ruimte wordt nu toegankelijk vanuit je woonkamer! Deze zomer zal de sterrenhemel binnen handbereik zijn, dankzij de lancering van NASA’s nieuwe, gratis streamingdienst. Terwijl platformen zoals Netflix en Disney+ onze aandacht trekken met fictie, komt NASA met een realistische kijk op de ruimte, rechtstreeks op je scherm. Lees verder en ontdek meer over deze innovatieve stap in de wereld van streaming.

NASA+ nieuwe streamingdienst van NASA

Het is geen geheim dat streamingdiensten zoals Netflix, Disney+, en HBO Max de wereld van streaming hebben gedomineerd. Maar deze zomer wordt er een nieuwe concurrent gelanceerd die de kijkervaring naar een hoger niveau tilt: NASA+. Deze gratis dienst zal niet alleen live-streams van ruimtemissies bevatten, maar ook unieke beelden en speciale programma’s.

Hoewel er al enkele gratis alternatieven beschikbaar zijn, voegt NASA+ iets unieks toe aan de mix. Met een scala aan interessante programma’s die de ruimteverkenning belichten, maakt NASA de sterren en planeten toegankelijk voor iedereen, zonder kosten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NASA (@nasa)

NASA’s unieke visie en aanbod

NASA heeft een duidelijk doel voor ogen: het verhaal van ruimteverkenning beter vertellen. NASA+ bundelt content die eerder beschikbaar was via NASA’s website en YouTube, waardoor het makkelijker wordt om je onder te dompelen in de wonderen van de kosmos.

In vergelijking met Netflix richt NASA+ zich op educatie en inspiratie. De dienst biedt informatie over ruimte en projecten waar NASA aan werkt, en het beste van alles is dat het helemaal gratis zal zijn, zonder reclames of andere advertenties!

Toegankelijkheid en toekomst van streamingservice NASA+

Of je nu een Android- of iPhone-gebruiker bent, NASA+ is beschikbaar via de NASA-app. Het zal ook toegankelijk zijn via de website en speciale apps voor apparaten zoals Apple TV en Google Chromecast, zodat je de ruimte vanaf elk scherm kunt verkennen.

Hoewel de app momenteel in de beta-fase is en sommige functionaliteit mogelijk beperkt lijkt, wordt beloofd dat er veel meer informatie zal worden toegevoegd. Dit nieuwe initiatief presenteert zichzelf als een interessante en onverwachte concurrent in de wereld van streamingdiensten, met een unieke focus op ruimteverkenning en educatie.