Tech

NASA lokt aliens door pikante beelden de ruimte in te sturen

Aliens space

Nu we weten dat de meeste vrouwen niet zo zitten te wachten op ongevraagde dickpics, gaan wetenschappers het alsnog over een heel andere boeg gooien. NASA wil namelijk aliens uit de tent lokken met ongevraagde naaktbeelden. De organisatie stuurt namelijk deze naaktbeelden de ruimte in.

Aliens ontvangen naaktbeelden

NASA probeert al 150 jaar om contact te krijgen met buitenaardse wezens. We hebben geen idee of ze er zijn, maar NASA wil dat uitzoeken. Elke poging tot nu toe leverde niets op, maar nu hebben wetenschappers een nieuw idee: naaktfoto’s naar aliens sturen. Tenminste, naar de ruimte. Eerder werd er ook al een gouden plaat naar de ruimte gestuurd, zonder reactie.

Voordat je heftig op zoek gaat naar die beelden: wees maar rustig, het gaat om een cartoon van twee naakte mensen. Geen ‘Oh, buurman, wat doet u nu?’-praktijken, dus. Het project heet ‘Beacon in the Galaxy’ en toont figuren van een man en een vrouw, volledig naakt. Sorry, geen Instagram-foto. Hier is een goedmakertje van een aantal vrouwen die de grenzen op zoeken.

De wetenschappers hopen dat eventueel buitenaards leven hierop zal reageren. Volgens de wetenschappers zou het best kunnen dat er iets van intelligent buitenaards leven in de ruimte, buiten onze eigen planeet is.

Naaktbeeld Aliens

Binaire code

Voor de Sheldon Coopers onder ons: de wetenschappers werken met binaire code, om informatie over de biochemische samenstelling van het leven op aarde tot stand te brengen. Het idee erachter is dat iedereen de binaire code kan begrijpen. Het concept van wiskunde is volgens de wetenschappers ‘potentieel onherkenbaar’. Maar volgens de wetenschappers kunnen buitenaardse wezens waarschijnlijk wel binaire code begrijpen.

De wetenschappers fantaseren erop los: we zouden misschien wel op date kunnen met een vrouwelijke alien. We hopen alleen dan wel dat ze knapper zal zijn dan de buitenaardse wezens die we kennen van cartoons en films. Dan kunnen we ons Tinder-abonnement zo onderhand ook eens opzeggen.