Narcos stopt mogelijk met opnames na moord op lid filmcrew
Media

Narcos stopt mogelijk met opnames na moord op lid filmcrew

Narcos-ster Pedro Pascal, beter bekend als DEA agent Javier Peña, heeft gezegd dat de opnames van de serie niet door kunnen gaan als de veiligheid van de acteurs en crew niet gegarandeerd kan worden. Amper twee weken geleden werd de 37-jarige Carlos Muñoz Portal, een locatiescout van de serie, dood gevonden in het midden van Mexico.

Slechts een paar dagen na de dood van de filmcrew lid ontving Netflix ook nog eens een bedreiging van Roberto de Jesus Escobar Gaviria, de broer van Pablo Escobar. Gaviria waarschuwt de producent van de hitserie en wilt niet dat er zonder zijn toestemming in Colombia en Medellin gefilmd wordt.

“We kunnen niet doorgaan als het niet veilig is”, aldus acteur Pedro Pascal. “We hebben het hier over levens. Als ze het willen doen, dan moeten ze er voor zorgen dat het op een veilige manier kan.”

https://www.youtube.com/watch?v=zjfuYulBtDQ

Het ziet er dus naar uit dat de opnames van een nieuw seizoen Narcos stil komen te liggen. Voor de fans van de serie is het te hopen dat Netflix een manier vind om de crew te beveiligen, zodat de opnames voortgezet kunnen worden.