Women

Zien: Naomy van Beem in bikini laat temperaturen stijgen

naomy-van-beem-zwemkleding-instagram
Naomy van Beem loopt het liefste de hele dag in een bikini. Foto: Instagram @naomyvanbeem

Naomy van Beem mag zichzelf gerust een van de mooiste vrouwen van Nederland noemen, en misschien ook wel de fitste, want ze heeft van sporten haar werk gemaakt. Nu de temperaturen buiten weer ver in de plus staan draagt de personal trainer het liefste zwemkleding. Dat varieert van bikini’s tot badpakken, maar in het geval van Naomy maakt dat geen verschil, want elke foto wordt massaal door haar volgers geliked.

Vriendin van Rico Verhoeven

Kickbokser Rico Verhoeven wordt dagelijks knock-out geslagen door de looks van zijn vriendin, want Naomy weet als geen ander hoe ze haar lichaam in topconditie moet houden. Ze weet dagelijks talloze vrouwen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen, en dat doet ze door een challenge te starten of een splinternieuw trainingsschema op haar NVB-app toe te voegen.

Naomy van Beem steelt graag de show op de socials, en dat doet ze veelal door foto’s te plaatsen waarop ze in bikini ligt te genieten van de zon. Haar afgetrainde lichaam is ook het uithangbord voor haar werk, dus ze heeft naast gezondheidsvoordelen en waanzinnige looks ook zakelijk belang bij het in-shape houden van haar figuur. Dat ze trots is op zichzelf is te zien aan de bikini-foto’s die ze regelmatig op Instagram plaatst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)

Naomy van Beem steelt de show in bikini op instagram

Naomy van Beem is helemaal klaar voor de zomer, en dat laat ze aan haar volgers weten door middel van een Instagram-post waarop ze een kleurrijke bikini draagt. In de caption staat te lezen dat Naomy van Beem het liefste de hele dag in bikini’s loopt, en dat vinden haar 129K volgers helemaal niet erg. Ze gooit er voor de gelegenheid ook meteen een kleine prijsvraag uit: degene die raadt waar ze van de zomer heen gaat, wint een giftcard.

Naomy van Beem is de favoriete fitgirl van veel bekende Nederlanders, zo wordt ze gevolgd door de eveneens knappe Kim Feenstra, en natuurlijk haar eigen Rico Verhoeven. Wat haar betreft mag de zomer dus in volle glorie aanbreken, want het is haar favoriete seizoen. De jaloersmakende vakantiefoto’s zullen vanzelf op haar Instagram verschijnen, want reizen is eveneens een grote liefde van deze dame.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)