Naomy van Beem
Women

Naomy van Beem daagt volgers uit met verhitte challenge op Instagram

De blonde Naomy van Beem weet hoe ze het uiterste uit haar volgers moet halen. De vriendin van Rico Verhoeven is een begrip op het gebied een healthy lifestyle, en daagt haar volgers graag uit voor een challenge. Zo plaatste ze onlangs een foto op Instagram waarop de blondine druk in de weer is met een meetlint. Ze meet namelijk haar maten op voor een uitdaging dat binnenkort begint. Wij namen even een kijkje.

Personal trainer en mental coach

De knappe Naomy weet hoe ze een healthy lifestyle na moet leven, en daar past volgens haar makkelijk een patatje of chocolade bij. Ze geeft behalve fysieke trainingen ook aandacht aan het mentale gedeelte van deze levensstijl, want een gezond lichaam is niet mogelijk zonder een gezonde geest. De personal trainer heeft een prachtlijf, die ze regelmatig op de gevoelige plaat zet.

Deze favoriete fitgirl brengt haar trainingen duidelijk bij zichzelf in praktijk, want ze heeft een afgetraind lichaam waar veel vrouwen jaloers op zouden zijn. Met haar schema’s heeft ze al veel vrouwen geholpen om hun doelen te bereiken, en nu daagt ze haar volgers opnieuw uit voor een challenge. Ondertussen meet de fitgirl haar eigen maten nog eens op.

Naomy van Beem daagt volgers op Instagram uit

Kickbokser Rico Verhoeven wordt elke ochtend wakker naast deze prachtige dame, wij begrijpen wel waar hij zijn ijzeren discipline vandaan haalt. Naomy deelde afgelopen zomer vaak haar killerbody op Instagram. Het mag duidelijk zijn dat doorzettingsvermogen en motivatie uiteindelijk zijn vruchten afwerpt, dat konden we eerder al zien aan het lichaam van die andere mooie fitgirl, Fajah Lourens.

De afgetrainde Naomy heeft haar doelen voor het nieuwe jaar duidelijk voor ogen, en die wilt ze samen met haar 127K volgers bereiken. Zangeres Emma Heesters is een van die volgers, zou zij ook het trainingsschema van de blonde fitgirl gebruiken? Naomy daagt in de onderstaande post haar volgers uit voor een nieuwe challenge, maar zij gaat ongetwijfeld, net zoals de rest van Nederland, eerst knallend het nieuwe jaar in.