Women

Naomy van Beem steelt show in weinig verhullend topje op Instagram

Naomy van Beem steelt show in weinig verhullend topje op Instagram

Naomy van Beem is een zeer succesvolle personal trainer, en ook een van de mooiste vrouwen van Nederland. Haar healthy-lifestyle is duidelijk terug te zien aan haar afgetrainde figuur, want ze plaatste recentelijk een Instagram-foto waar haar volgers ongetwijfeld blij mee zijn. Wij kunnen de foto zeker waarderen, dus geven we de knappe blondine graag wat extra aandacht.

Personal trainer en influencer

Naomy van beem haalt graag het beste in mensen naar boven. Dat zal de reden zijn waarom kickbokser Rico Verhoeven elke nacht naast haar slaapt. De twee hebben al een enige tijd een relatie, en gaan er regelmatig samen op uit. Zo waren ze onlangs nog in Miami te vinden, de plek waar Katelyn Lordahl ook regelmatig op het strand is te vinden. Naomy draagt ook graag bikini’s, en dat levert spectaculaire foto’s op.

De knappe personal trainer werkt keihard om haar figuur in-shape te houden, daarom is ze elke dag in de sportschool te vinden. Ze plaatst regelmatig Instagram foto’s waarop ze haar strakke bikini-lijf showt, maar ze draagt ook graag jurkjes en pakjes waarin haar figuur goed tot zijn recht komt. De blondine was er afgelopen weekend op uit, en besloot om haar fans een kijkje in haar weekend te geven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)

Naomy van Beem draagt krap topje op Instagram

Op de onderstaande foto zien we Naomy van Beem op een trap staan terwijl ze een witte outfit draagt. Ze draagt een topje dat zo strak zit, dat haar rondingen er maar net in passen. De rode naaldhakken en het matchende tasje maken haar outfit af. Het is niet de eerste keer dat ze een dergelijke foto deelt, zo konden we haar eerder bewonderen toen ze een uitdagende spiegel-foto deelde met haar 128K volgers.

Kickbokser Rico Verhoeven mag in zijn handen knijpen met zo’n mooie dame naast zich. Naomy is een prachtige dame die we graag op onze tijdlijn voorbij zien komen, want ze is een cadeautje voor onze ogen. Ze is de favoriete fitgirl van velen, en daarom heeft ze zo’n gigantische fanbase. Ze hoort zeker thuis in ons rijtje met mooiste blondines, want ze is een oogverblindende verschijning. Check de foto’s hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)