Women

Naomy van Beem laat zien dat ze klaar is voor de zomer op Instagram foto’s

Naomy van Beem toont topfitte bikini body op Instagram fotos

Naomy van Beem weet mensen als geen ander te motiveren als het gaat om een healthy lifestyle. De vriendin van kickbokser Rico Verhoeven daagt haar volgers regelmatig uit voor een challenge waarmee ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Voor een recente gelegenheid trok ze een rode bikini aan om haar volgers te verleiden tot een uitdaging waar een hoop inspanning en motivatie bij komt kijken.

Lifecoach en personal trainer

Het is niet zonder reden dat Rico Verhoeven als een blok is gevallen voor de knappe Naomy. Naast het feit dat ze zeer aantrekkelijk is, weet ze alles van sport, sportvoeding, en weet ze ook mentaal mensen te bewegen tot positieve veranderingen. Dit heeft erin geresulteerd dat haar NVB-app een regelrecht succes is. Ze is zelf het levende bewijs dat haar trainingen werken.

Ze past haar trainingen namelijk dagelijks op zichzelf toe, en dat is te zien. Ze deelt regelmatig foto’s waarop haar strakke bikini-lijf is te zien. Naomy van Beem is een succes op het gebied van sport, en heeft net zoals Fajah Lourens een imperium om zichzelf heen weten te bouwen. Ze heeft inmiddels een grote groep vaste klanten die van haar diensten gebruik maken, waaronder een aantal bekende Nederlanders.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)

Naomy van Beem trakteert volgers Instagram op bikini-foto

Naomy van Beem heeft op dit moment maar liefst 129K volgers op Instagram, waar zangeres Emma Heesters ook bij hoort. De blondine heeft het goed voor elkaar, en deelt haar vorderingen op het gebied van sport met haar klanten en volgers op social media. Op de onderstaande foto is ze te zien in een rode bikini, en laat in de caption weten dat ze vrouwen probeert te verleiden tot een challenge van een maand, waarin ze elkaar gaan motiveren.

Met het oog op de naderende zomer wil ze haar volgers motiveren om bepaalde doelen te bereiken, zodat de bikini’s en badpakken weer uit de kast kunnen. Naomy is de favoriete fitgirl van Nederland, en wil graag aan de slag met de mensen die zich hebben aangemeld voor een gezonde levensstijl, waar haar trainingen deel van uitmaken. Of Rico Verhoeven mee gaat doen aan deze uitdaging is nog niet bekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)