Women

Naomy van Beem showt haar strakke bikini-lijf op Instagram foto’s

Naomy van Beem showt superstrak bikini lijf op Instagram fotos

In Nederland is het koud en nat, maar in de Verenigde Staten lopen de temperaturen hoog op. Daar is Naomy van Beem op dit moment te vinden. De aantrekkelijke blondine geniet er van een zonnige vakantie in Miami Beach, en showt haar afgetrainde lichaam in een oranje bikini. Wij waren altijd al fan van Baywatch, dus nemen we graag even een duik in haar recente Instagram-post.

Vakantie in Florida

De vriendin van kickbokser Rico Verhoeven heeft het maar druk met al haar werkzaamheden als lifecoach en personal trainer. Ze werkt keihard aan haar onderneming, en daarom moet de knappe blondine af en toe wat stoom afblazen. Dat doet ze het liefste op een zonnige en tropische bestemming, wat in dit geval het strand van Miami Beach is. Op deze plek ligt de eveneens prachtige Katelyn Lordahl ook graag op het strand.

Naomy liet al eerder op bikini-foto’s zien dat ze een prachtlijf heeft. Ze is het levende bewijs dat een goede balans tussen sport en voeding zijn vruchten afwerpt, want ze heeft een killerbody waar veel mannen voor de ring in zouden stappen. Wij begrijpen wel waarom Rico Verhoeven zo energiek en gemotiveerd is, want met een personal trainer zoals zij zouden we onszelf ook graag in het zweet werken.

Naomy van Beem deelt bikini-foto op Instagram

Het is altijd een cadeautje als we Naomy op onze tijdlijn voorbij zien komen, want ze is onze favoriete fitgirl. Ze ziet er niet alleen prachtig uit in zwemkleding, maar ook in lingerie ziet ze er betoverend uit. Op de onderstaande foto zien we haar in een oranje bikini op het strand flaneren terwijl ze ogenschijnlijk net een verfrissende duik heeft genomen.

Zon, zee, en strand gaan prima samen met deze schoonheid, zoals we kunnen zien aan de foto’s waarop ze geniet van een heerlijke vakantie. Ze heeft maar liefst 127K volgers die regelmatig een kijkje krijgen in haar sportieve leven. Soms gooit ze er een challenge uit om haar fans te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Deze dame heeft haar doelen goed voor ogen, maar voor nu geniet ze eerst van een welverdiende vakantie.