Women

Naomy van Beem (vriendin Rico Verhoven) showt topfitte lichaam in bikini

Naomy van Beem

Naomy van Beem is inmiddels een begrip in Nederland als het gaat om een sportieve en gezonde levensstijl. Ze is naast personal trainer en ondernemer ook een invloedrijke influencer, die haar volgers graag trakteert op smaakvolle foto’s. De knappe blondine heeft het er dus druk mee, maar ze liet onlangs door middel van een Instagram-post zien dat ze het nuttige en het aangename prima kan combineren.

Vriendin van Rico Verhoeven

De vriendin van Rico Verhoeven weet hoe ze haar volgers moet laten zweten, want ze weet met haar verhitte challenges op social media de boel flink op te stoken. Naomy weet dat het allemaal draait om balans, dus weet ze precies wat haar fans en volgers moeten doen om het uiterste uit zichzelf te halen. Ze is zelf het zichtbare resultaat van haar trainingen, want ze heeft een afgetraind figuur.

Het is niet de eerste keer dat Naomy van Beem haar killerbody aan het grote publiek laat zien, want ze ligt graag in een bikini op een boot of op het strand. Ze weet dat een juiste dosis vitamine D goed is voor lichaam en geest, dus pakt ze elk zonnestraaltje mee, zelfs terwijl ze druk aan het werk is. Ze is niets voor niets de favoriete fitgirl van een gigantische fanbase.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)

Naomy van Beem werkt het liefste in bikini op Instagram

Naomy heeft maar liefst 129K volgers op Instagram, en dat aantal groeit dagelijks, want ze weet hoe ze mensen moet motiveren. Onder die volgers is Emma Heesters te vinden, die zelf ook een fenomenaal figuur heeft. Op de onderstaande foto zien we de Naomy van Beem in bikini terwijl ze druk bezig is met het runnen van haar succesvolle bedrijf. Ze weet als geen ander hoe ze het nuttige met het aangename moet combineren.

Rico Verhoeven zal zonder twijfel trots op zijn vriendin zijn, want ze haalt het uiterste uit haar leven. Ze is uiteraard niet altijd met haar werk bezig, uit de foto’s op haar Instagram-account is op te maken dat ze graag tijd vrijmaakt voor een dagje uit. De zomer is weer in aantocht, dus zal deze dame vaker onder de zon te vinden zijn. Haar fans mogen ondertussen meegenieten door de waanzinnige foto’s die ze op haar socials plaatst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)