Women

Zien: Naomy van Beem showt killerbody tijdens vakantie op Bali

naomy-van-beem-bali
Foto: Instagram (@naomyvanbeem)

Naomy van Beem is een van de fitste vrouwen van ons kikkerlandje. Hierin hebben zij en Rico Verhoeven elkaar ook flink gevonden. Dagelijks motiveert ze haar volgers ook keihard te knallen en het beste uit hun leven te halen. Dat zie je ook aan haar topfitte lichaam. Momenteel geniet ze met Rico van een welverdiende vakantie op Bali en laat zien dat ze daar ook zeker niet stil staat.

Naomy van Beem en Rico Verhoeven

Ook topsporters moeten soms even genieten van een welverdiende vakantie. Na hard trainen komt er een tijd van het eindresultaat showen aan haar 131.000 volgers. Ze inspireert hier mensen om ook te trainen en verkoopt ook haar eigen voedingsschema’s en trainingsschema’s. Grote kans dat ze ook wel eens bij Rico afkijkt. Het koppel weet elkaar flink te motiveren.

Naomy heeft het hart van Rico al een tijdje gestolen. Dat Rico Verhoeven voor haar is gevallen begrijpen we voor de volle 100%. Naomy is ondernemend, succesvol, sportief en ziet er ook nog eens goed uit. Ze zijn dan ook onafscheidelijk geworden en samen genieten ze van vakanties naar de mooiste oorden. Nu is het tijd om Bali te ontdekken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Naomy van Beem (@naomyvanbeem)

Genieten op Bali

Bali is een heerlijke plek om tot rust te komen. Vandaag zijn ze aangekomen in het mooie Ubud. Ubud is een plaats in het centrum van het eiland Bali, Indonesië en wordt beschouwd als cultureel centrum van het eiland. Dit is een plaats vol met natuur, dieren en rust. Een prima plek voor een fotoshoot dus.

Naomy zet als beschrijving bij de foto: ‘Today we visited Ubud 😍 It is so beautiful! I love the nature 🪷🌿the vibes 🦋and I feel so at peace here🙏🏽🧡 Thankful to see all this beauty and if you want to explore…..Bali should be on your list!’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Naomy van Beem (@naomyvanbeem)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Naomy van Beem (@naomyvanbeem)