Women

Naomy van Beem daagt volgers uit in een uitdagend badpak

Naomi-van-Beem-badpak-instagram

De uiterst aantrekkelijke en zeer sportieve Naomy van Beem is niet meer weg te denken uit de wereld van sport en social media. Ze krijgt met haar succesvolle bedrijf mensen aan het sporten, en daarbij daagt ze regelmatig haar volgers op Instagram uit voor een challenge. In haar recente Instagram-post laat ze weten dat ze binnenkort aan een nieuwe uitdaging begint, en dat doet ze in een uitdagend pakje.

Een nieuwe challenge

De vriendin van Rico verhoeven plaats wel vaker een foto op Instagram waarop de knappe blondine te zien is in bikini of een uitdagend jurkje. Met haar prachtige figuur kan ze alles hebben, zo wist ze haar volgers enige tijd geleden te verrassen met een uitdagende lingerie-foto op Instagram. Naomy houdt ervan om haar fans uit te dagen, dus doet ze dit regelmatig met een challenge.

Iedereen wil natuurlijk zijn of haar doelen bereiken, en een killerbody zoals haar bewerkstelligen. De blonde personal trainer weet precies wat ervoor nodig is om het beste uit jezelf te halen. Met de aanloop naar de lente en de zomer wil ze haar volgers helpen om doelen na te streven, een gezonde balans te vinden, en sportieve resultaten te behalen. Ze laat in de caption weten dat ze gaat beginnen met het opnemen van video’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)

Naomy van Beem daagt volgers uit op Instagram

De knappe Naomy deelt niet alleen haar sportieve activiteiten op Instagram, maar ook delen uit haar privéleven. Ze gaat graag op vakantie, en uit eten met Rico Verhoeven. Haar 128K volgers mailen haar regelmatig hoe ze haar drukke leven combineert met haar werk. Om hier antwoord op te geven start ze binnenkort met het plaatsen van video’s op Instagram.

Daarnaast start ze binnenkort een nieuwe challenge dat in het verlengde ligt van de video’s die ze gaat plaatsen. Op de onderstaande foto zit de sportieve blondine op bed, en krijgen haar volgers een blik op haar afgetrainde lichaam. Naomy van Beem behoort tot de top van fitgirls op social media. Ze blijft haar fans verrassen met haar positiviteit en motivatie, en daarom is ze een absolute winnares.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)