Naomy vriendin Rico Verhoeven showt afgetrainde derriere op Insta
Women

Naomy (vriendin Rico Verhoeven) showt afgetrainde derrière op Insta

De altijd knappe en fitte Naomy van Beem heeft zich onlangs weer van haar beste kant laten zien. De blonde personal trainer genoot van het weekend terwijl ze een strakke zwarte outfit droeg. Ze was in Amsterdam om het einde van een werkweek te vieren, al gaat het werk van de ondernemende Naomy gewoon door, want de sport-influencer wist Instagram weer flink te laten vlammen met een foto van zichzelf.

Hustle Hard

‘Hustle Hard’ is de lijfspreuk van de blonde fit girl. Ze heeft in het verleden veel bekende Nederlanders in het zweet weten te werken, waaronder haar eigen vriend, kickbokser Rico Verhoeven. Ze gaat altijd voor het beste resultaat, en heeft inmiddels een fitness imperium om zichzelf heen weten te bouwen. Met NVB haalt ze het uiterste uit haar klantenkring.

De blondine daagt haar klanten en volgers op social media regelmatig uit voor een challenge, en trekt daar graag een bikini voor aan. Haar bikini-lijf is namelijk het perfecte uithangbord voor haar bedrijf, want het is duidelijk dat ze haar trainingen ook op zichzelf toepast. Ze ziet er niet alleen top uit in zwemkleding, want in lingerie ziet de knappe personal trainer er adembenemend uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)

Naomy van Beem showt afgetraind lichaam op Instagram

Op de onderstaande Instagram foto zijn de resultaten van haar trainingen goed te zien. Haar welgevormde bilpartij is zonder twijfel het gesprek van de dag onder haar 128K volgers. Onder deze volgers zien we die andere beeldschone fit girl, Fajah Lourens. Naomy van Beem koos afgelopen weekend voor een strak pakje waarin haar mooie rondingen goed zijn te zien.

Net zoals Fajah heeft Naomy ook een killerbody, en daar is ze met recht trots op. De lente is inmiddels aangebroken, dus ze zal het vast drukker krijgen, want haar klanten genieten ook het liefste de zomerdagen in bikini. Rico Verhoeven mag in zijn stalen handen knijpen met zo’n mooie dame naast zich. Hij hoeft zich geen zorgen te maken over een saai trainingsschema, want Naomy van Beem zal ongetwijfeld voor genoeg beweging zorgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)