Nachtmerries worden werkelijkheid in de officiële SAW Escape Room

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Heb jij je ooit afgevraagd wat je zou doen als jij in een SAW scenario terecht zou komen? De meeste denken er liever niet over na, maar de mensen die daar wel over hebben gefantaseerd krijgen daar nu een antwoord op. Er komt namelijk een officiële SAW Escape Room!

“I want to play a game” zijn de legendarische woorden waarmee de eerste SAW film miljoenen mensen de stuipen of het lijf joeg. Het is dan ook niet heel gek dat de film nu inspiratie is voor de ultieme escape room.

Sinds hun opkomst enkele jaren geleden zijn escape rooms namelijk nog altijd even populair en deze SAW Escape Room moet de meest lugubere variant ooit worden.

De Escape Room is nu geopend in Las Vegas. Durf jij het aan? Check de video hieronder:

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....