Women

Deze 7 vrouwen zoeken grenzen van Instagram op

Naakte vrouwen deze 7 vrouwen zoeken de grenzen van Instagram op

Al sinds het bestaan van Instagram zoeken vrouwen met foto’s waarop suggestief naakt is te zien de grenzen van het sociale medium op. De meeste vrouwen worden met zulke foto’s van het platform geweerd, maar een aantal dames komt ermee weg.

Naakte vrouwen verboden op Instagram

Het is dus tegen de Instagram-richtlijnen in om naakt te tonen. Veel van deze prachtige vrouwen posten daarom foto’s en video die op het randje zitten. Instagram zegt zelf dat uitdagend en suggestief mag, zolang specifieke lichaamsdelen maar niet openlijk worden getoond.

Ondanks de inspanningen van Instagram om deze vrouwen te weren, blijven er een hoop dames content posten die net binnen de regels vallen. Wij hebben de 7 leukste vrouwen die de grenzen opzoeken voor je op een rijtje gezet!

1. Mathilde Tantot

Als er één dame is die heel goed weet waar de grenzen liggen, dan is het zeker Mathilde Tantot. Tot op heden heeft Instagram haar gespaard, maar afgaande op de zeer uitdagende foto’s van Mathilde Tantot, verbaasd ons dat wel. Zelf is ze goed voor ruim 9 miljoen volgers, en na het zien van haar foto’s snap je wel waarom.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mathilde (@mathildtantot)

2. Julia Rose

Deze dame had eigenlijk op nummer één gestaan, al was het niet dat ze onlangs door Instagram geblokkeerd is. Deze vrouw zoekt altijd de grens op en zorgt ook buiten Instagram om voor de nodige controverse. Zo weet je zeker dat er met de stoute Julia Rose altijd wat te beleven valt.

Julia Rose breekt alle regels op Instagram

3. Natasha (Nata Lee / @natalee.007)

Eerder werd ze al officieel tot mooiste vrouw ter wereld verkozen, dus Natasha mag zeker niet op deze lijst ontbreken. De prachtige Russische Natasha heet in het echt Natalya Krasavina, maar ze gaat op internet schuil onder de namen Nata Lee, Natalee.007 en Natasha. Natasha is goed voor zo’n 6 miljoen Instagram volgers die ze mede dankzij haar zeer uitdagende foto’s en video’s heeft weten te vergaren. Want ook deze meid weet als geen ander dat doorschijnende kleding is toegestaan, en van die uitzondering maakt ze maar al te graag gebruik.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Natasha (@natalee.007)

4. Hilde Ostland (@hildeee)

Geen enkele lijst met mooie vrouwen is compleet zonder de aanwezigheid van een Scandinavische schone. Voor degene die haar nog niet kennen: maak kennis met Hilde Ostland. Deze blond meid verovert in een rap tempo de harten van mannelijk Instagram en weet precies wat voor foto’s ze wel en niet moet posten.

5. Demi Rose

Bij Demi Rose draait het vooral om het showen van haar bijzondere rondingen. Deze Engelse dame heeft namelijk Colombiaanse roots waar ze haar prachtige figuur aan te danken heeft. En ze laat haar goede genen maar al te graag aan haar Instagram volgers zien. Demi Rose is een van de naakte vrouwen op het platform die de regels goed weet te omzeilen. Zo plaatst ze foto’s waarop ze geen kleren aanheeft, maar specifieke lichaamsdelen niet te zien zijn. Is ook een kunst, toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Demi 🌹 (@demirose)

6. Anna Fury

Het zit bij de Russische dames blijkbaar in de genen. Net als Nata Lee weet ook de Anna Fury heel goed wat wel en niet onder naakt wordt verstaan. Het enige verschil is dat Anna Fury ook graat met haar vrienden poseert. Met haar volledig Russische vriendinnenclub weten ze de Instagram richtlijnen aardig te omzeilen. Less is more gaat niet op bij deze dames.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anna Fury (@anna_fury)

7. Pauline Tantot

Genetisch identiek aan Mathilde – het zijn immers eeneiige tweelingzusje – maar toch mag Pauline Tantot ze niet ontbreken op deze lijst. De tweelingzusjes werden gezamenlijk groot op Instagram, maar hebben nu ieder hun eigen Instagram account. En ook al heeft Pauline minder volgers dan Mathilde, 5 miljoen tegenover 9 miljoen, alsnog weet ze haar volgers met veel doorschijnende kleding te verblijden. De Tantot zusjes hebben het goed voor elkaar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pauline (@popstantot)