Film & Serie

Koreaanse serie ‘My Name’ nieuwe internationale Netflix-hit

my name netflix

Na het succes van de Zuid-Koreaanse Netflix-original hit Squid Game zijn alle ogen gericht op My Name. Deze, wederom Koreaanse, serie lijkt het geweldig te gaan doen op de streamingsdienst. Deze serie staat pas sinds 15 oktober Netflix en staat nu al in de wereldwijde top 10 lijst van afgelopen week. Is My Name het kijken waard?

My Name: nieuwe Koreaanse serie op Netflix

My Name lift, qua cijfers, lekker mee met de populariteit van Squid Game. Squid Game werd binnen no time de best bekeken Netflix-serie aller tijden. Een geweldige prestatie voor een Koreaanse serie. Sinds deze serie is er wereldwijd steeds meer interesse in Zuid-Koreaanse titels. Nu is het My Name die meteen hoge ogen gooit.

In deze serie, in het Koreaans Mai Neim, gaat het over Yoon Ji-woo. Yoon werkt voor de drugsbende Dongcheonpa. Deze vrouw heeft de plotselinge moord van haar vader meegemaakt. Ze heeft daarna een missie: de persoon die verantwoordelijk is voor de dood van haar vader wraken. Ze sluit zich aan bij de politie en wordt al snel aangesteld bij de narcoticabrigade als mol binnen de drugsbende.

my name netflix koreaanse serie

Is My Name het streamen waard?

Het verhaal heeft alles in zich om wederom een mega succes te worden. Een geweldig plot met alle ingrediënten voor een sterke serie. My Name is het werk van de Zuid-Koreaanse ontwikkelaar Kim Jin-min en heeft rollen voor onder meer de bekende Koreaanse acteurs Han So-hee en Park Hee-soon.

De serie krijgt, net als Squid Game, een 8,1 op IMDb en de eerste reacties zijn lovend. Wij zijn inmiddels ook begonnen aan de serie en raden jullie zeker aan My Name te gaan bingen. Benieuwd naar het eerste seizoen? Bekijk hieronder alvast de trailer: