multo intelligent cooking system
Food & Drinks

Dit is Multo – het kooksysteem dat snijdt, kookt én schoonmaakt

Zoals zoveel mensen hebben wij niet elke dag tijd om gezonde smakelijke maaltijden te bereiden. Het is niet zo dat we niet van koken houden, maar als je je bedenkt dat de meeste mensen een fulltime baan hebben, en daarnaast ook nog een sociaal leven, lijkt het bijna onmogelijk om iedere dag voedzame maaltijden te bereiden. Toen wij dus hoorde over een gadget die je maaltijden voor je bereidt, kun je je ons enthousiasme vast voorstellen.

Multo – Intelligent kooksysteem

Toen wij lucht kregen van Multo sprongen we bijna een gat in de lucht. Dit leek de oplossing te zijn voor al onze keukenproblemen. Multo, ontwikkeld door CookingPal, is het “ultieme, gebruiksvriendelijke alles-in-één keukenapparaat”. Het beschikt over meer dan 10 verschillende kookfuncties, bevat voorgeprogrammeerde recepten en wordt bestuurd door een tablet.

En het wordt nog beter: Multo weegt je eten, snijdt, kneed, kookt en stoomt het. Het doel van het apparaat is om de gemiddelde kok met minimale inspanning heerlijke maaltijden te laten bereiden. De pan heeft een inhoud van maar liefst 3 liter en komt met meerdere accessoires. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je keukengerei tekort komt.

multo intelligent cooking system

Oneindig veel recepten

Heb je ook vaak het probleem met het zoeken naar nieuwe recepten? Nu niet meer. Multo biedt ook onbeperkte toegang tot een groeiende verzameling foto- en videogestuurde recepten. Met deze groeiende verzameling zal zelfs de grootste amateurkok professioneel smakende recepten kunnen bereiden.

De Multo komt compleet met een speciale CookingPal-app en meegeleverde Smart Kitchen Hub-tablet om door recepten te bladeren. De receptenbibiotheek wordt wekelijks bijgewerkt. Elk recept wat verschijnt in de bibliotheek is gemaakt en getest door professionele koks. Stoofschotels, pasta’s, ramen, gehaktballen, cakes en nog veel meer recepten van over de hele wereld zijn binnen handbereik.

multo intelligent cooking system

multo intelligent cooking system

Prijs/kwaliteit

Zoals je je kunt voorstellen is de Multo een goed alternatief voor een restaurant. Dat neemt niet weg dat de prijs van de Multo Intelligent Cooking System behoorlijk hoog is. Voor $999 heb je er eentje in de kast staan. Dit komt met het tablet inclusief recepten plus alle accessoires die erbij vermeld staan.

multo intelligent cooking system

multo intelligent cooking system