Health

Dit is hoe deze multimiljonair sublieme focus heeft door ‘Monk Mode’

multimiljonair-sublieme-focus-monk-mode-iman-gadzhi

Iman Gadzhi is een bekende multimiljonair die op zijn 18e al zijn eerste miljoen had verdiend. Iedereen begrijpt wel dat je als self-made miljonair ijzersterke gewoontes en een sublieme focus nodig hebt om te slagen, maar Iman heeft wel een hele interessante benadering van focus ontwikkeld, genaamd Monk Mode. Maar wat is Monk Mode precies, en hoe heeft het Iman geholpen om zo succesvol te worden op zo’n jonge leeftijd?

Wat is Monk Mode?

Monk Mode is een periode van totale focus, waarin bepaalde gewoontes en activiteiten worden beperkt om maximale concentratie en productiviteit te bereiken. De basisprincipes van Monk Mode omvatten het vermijden van alcohol en wiet, het dagelijks beoefenen van 30 minuten lichaamsbeweging en 10 minuten meditatie.

Deze elementen vormen de kern van Monk Mode, maar kunnen worden aangevuld met extra regels, zoals dagelijks bidden, het beperken van telefoongebruik tot maximaal 45 minuten per dag en het volgen van een specifiek dieet, zoals het carnivoor dieet dat Iman zelf volgt.

Wanneer moet je Monk Mode doen?

Iman adviseert om Monk Mode in te plannen op momenten waarop je weinig sociale activiteiten hebt. Als je nog niet bent waar je wilt zijn in je leven, raadt hij aan om altijd een variant van Monk Mode toe te passen. Het helpt je namelijk om succesvoller te worden en je doelen te bereiken. Iman Gadzhi is er zelf schatrijk mee geworden.

Monk Mode is niet alleen geschikt voor mensen die specifieke doelen nastreven, maar voor iedereen die behoefte heeft aan meer focus en productiviteit in hun leven. Het is een manier om uit je comfortzone te stappen en je te richten op wat echt belangrijk is. De duur van Monk Mode varieert van minimaal 21 dagen tot maximaal 90 dagen. Iman benadrukt dat hoe langer je Monk Mode volhoudt, hoe gemakkelijker het wordt om je te focussen en gewoontes te doorbreken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iman Gadzhi (@imangadzhi)

De resultaten van Monk Mode: sublieme focus

Monk Mode helpt je niet alleen om uit je comfortzone te stappen, maar het stelt je ook in staat om je sociale cirkel te laten begrijpen dat je tijd nodig hebt om te focussen. Door jezelf te isoleren en af te zonderen van bepaalde afleidingen, kun je je energie en aandacht volledig richten op wat je wilt bereiken.