Film & Serie

Mortal Kombat Trailer: een bloederige aangelegenheid

Mortal Kombat Trailer, HBO

Get over here: de eerste trailer voor de gameverfilming Mortal Kombat is eindelijk hier! En de trailer was ijzersterk, vol met herkenbare personages, Fatalities en meer. De fans gingen massaal los en hieronder zie je de volledige trailer. Vanaf 16 april gaat de langverwachte film in première.

Mortal Kombat-reboot

Gisteren was de eerste volledige trailer voor Mortal Kombat (2021) onthuld door Warner Bros. en HBO Max. In deze film volgen we MMA-vechter Cole Young. Hij wordt opgejaagd door keizer Keizer Shang Tsung.

De keizer heeft Sub-Zero (een van zijn beste vechters) naar aarde gestuurd. Uit angst voor de veiligheid van zijn familie, zoekt Young de hulp van Jackson Briggs, die net zo’n mysterieuze drakenmarkering als hij draagt.

Mortal Kombat Trailer, HBO

Een tweede poging

We kennen Mortal Kombat natuurlijk als een serie van vechtspellen. Helaas viel de eerdere verfilming van Mortal Kombat (1995) viel erg tegen. Gelukkig weerhoudt dat Warner Bros. en HBO dus niet van een tweede poging!

Simon McQuoid regisseert de film. Het groentje krijgt hulp van producenten James Wan (Aquaman) en Todd Garner (Tag, xXx). Vanaf 16 april in de bioscoop. Op die datum wordt de film ook uitgebracht op HBO Max.

Bekijk hieronder alvast de epische trailer:

Hoe en wanneer wij de film kunnen zien is nog onbekend. We houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen!