Women

Voetbalpresentatrice Morena Beltrán houdt Argentijnen aan de buis gekluisterd

Argentijnse voetbalpresentatrice Morena Beltran

Mooie vrouwen en voetbal is een gouden combinatie. Het zijn vaak knappe modellen die in het publiek hun wederhelft staan aan te moedigen, maar de uiterst aantrekkelijke Morena Beltrán staat op het veld om verslag te doen van de wedstrijd. De mooie blondine verschijnt wekelijks op tv in Argentinië, in een sportprogramma waar vrijwel heel het land naar kijkt. Laten we even kennis maken met deze sprankelende verschijning.

Model en sport verslaggeefster Morena Beltrán

Morena Beltrán is geboren in Argentinië, het voetballand waar de roots van voetballegende Lionel Messi liggen. De blondine begon haar carrière in de modellenwereld, maar deed ondertussen een journalistieke opleiding. Haar liefde voor voetbal zorgde er uiteindelijk voor dat de Argentijnse schone ging werken voor SportsCenter ESPN, waar ze verslag doet van voetbalwedstrijden.

De knappe Morena is niet de enige mooie presentatrice die op het veld verslag staat te doen, in Italië staat de eveneens aantrekkelijke Diletta Leotta voor de camera. Mooie verslaggeefsters doen het goed in de sport, want mannen vinden nu eenmaal dat deze combinatie prima samen gaat. Ze zitten ongetwijfeld aan de buis gekluisterd als Morena verslag doet van hun favoriete club.

Morena Beltrán deelt zichzelf met volgers op Instagram

Naast haar drukke bezigheden als model en voetbalpresentatrice heeft de Argentijnse schone ook nog tijd om haar privéleven met haar volgers te delen. Ze komt uit hetzelfde land als voetbalvrouw Antonella Roccuzzo , waar elke inwoner gek op de sport lijkt te zijn. Deze mooie dame staat in ieder geval regelmatig in het publiek om vanuit volle borst haar land aan te moedigen.

In haar vrije tijd geniet Morena Beltrán graag van vakanties, en is ze graag sportief bezig in de gym. Ze heeft een prachtig figuur, dus het zal ons niets verbazen als ze er meerdere keren per week is te vinden. De foto’s van de blondine in bikini en lingerie liegen er niet om. Haar uiterlijk zal vast bijdragen aan het feit dat er maar liefst 1,8 miljoen volgers op Instagram aan haar voeten liggen. We hebben een paar mooie kiekjes uitgezocht.