Women

Dit zijn de 10 mooiste vrouwen wereldwijd boven de 50 jaar

mooiste vrouwen wereldwijd boven 50 jaar

Er lopen prachtige vrouwen rond op onze aardbol. Vrouwen die de tand des tijds met het grootste gemak doorstaan, en er na hun vijftigste nog steeds adembenemend uitzien. Zulke vrouwen worden alleen maar mooier naarmate ze ouder worden. Ze stralen finesse uit, getopt met een sprankelend stukje klasse waar we bewondering voor moeten hebben.

Mooiste vrouwen wereldwijd boven de 50 jaar

We hadden eerder het voorrecht om kennis te mogen maken met de mooiste Nederlandse vrouwen boven de 50 jaar. Dit keer gingen we de grens over om de mooiste vrouwen boven deze leeftijdsgrens te vinden, en met succes, want we hebben de meest classy dames weten te lokaliseren, die we uiteraard in dit artikel aan jullie presenteren. Aanschouw en aanbid de onderstaande godinnen.

1. Nigella Lawson

Nigella Lawson is de Britse versie van onze eigen Miljuschka en wereldberoemd in de culinaire wereld. Met haar 62 jaar ziet ze er zelf ook nog behoorlijk appetijtelijk uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nigella (@nigellalawson)

2. Sofia Vergara

Sofia Vergara lijkt Vadertje Tijd alsmaar voor te blijven, want de 50-jarige actrice/presentatrice ziet er nog steeds fantastisch uit. Dat konden we onlangs nog zien op een sexy foto op haar Instagram-account.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara)

3. Vanessa Williams

Vanessa Williams was in 1984 Miss America, maar ze is ook zangeres, actrice en modeontwerpster. Ze is bovenal met haar 59 jaar nog steeds een prachtige verschijning om te zien.

4. Demi Moore

Demi Moore ziet er verdomd goed uit voor een vrouw van 59 jaar. De actrice staat al bijna haar leven aan de top van Hollywood, en zo te zien gaat ze ook nog behoorlijk wat jaartjes mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Demi Moore (@demimoore)

5. Katherine Kelly Lang

Deze blondine kennen we allemaal als Brooke Logan uit de soapserie The Bold and the Beautiful. Ze speelt sinds jaar en dag in de serie, en ziet er met haar 61 jaar nog steeds uit als een waar sekssymbool.

6. Jennifer Lopez

Deze mooie latina hebben we vaker mogen bewonderen. Jennifer Lopez lijkt maar niet ouder te worden. De zangeres/actrice is momenteel 53 jaar, maar ze heeft het uiterlijk van iemand die minstens 20 jaar jonger is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

7. Heather Locklear

Deze Amerikaanse actrice hing in de jaren ‘90 bij veel aanbidders boven het bed. De inmiddels 61-jarige blondine was in veel Hollywood-films te bewonderen, en ze is nog steeds het aanbidden waard.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heather Locklear (@heatherlocklear)

8. Halle Berry

Voormalig Catwoman Halle Berry is ook een actrice die maar niet ouder lijkt te worden. Ze is inmiddels 57, maar is haar glans nog zeker niet verloren. De actrice mag trots zijn op haar prachtige figuur.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Halle Berry (@halleberry)

9. Claudia Schiffer

Dit model is drie jaar ouder dan haar landgenote Heidi Klum, maar mag er met 52 jaar nog zeker wezen. Ze domineerde jarenlang de catwalk, en is nog steeds actief achter de schermen. Ze mag echter zelf ook zeker nog gezien worden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

10. Jennifer Aniston

Jennifer Aniston heeft zichzelf onsterfelijk gemaakt door haar rol in sitcom Friends, waarin ze de rol van Rachel Green vertolkte. De blondine is nu 53 jaar, maar dat zou je haar niet geven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston (@jenniferaniston)