Women

Dit waren de mooiste vrouwen op Tomorrowland 2022

Dit waren de mooiste vrouwen op Tomorrowland 2022

Festival Tomorrowland bestond dit jaar drie volle weekenden die allemaal compleet waren uitverkocht. Er gingen ruim 600.000 tickets over de toonbank, en veel daarvan werden door vrouwen gekocht. Mooie vrouwen, want we hebben een flink aantal pareltjes uit het publiek weten te vissen. Deze meiden houden wel van een feestje, en daar hebben ze flink wat moeite voor gedaan.

Tomorrowland 2022

Het thema van dit jaar was ‘The Reflection of Love’, en dat was te zien, want we werden keer op keer verliefd op de mooie verschijningen die daar stonden te dansen. Tomorrowland 2022 was een daverend succes. De dames konden genieten van meer dan 700 artiesten die verspreid over 14 podia het publiek wisten te vermaken. Misschien heeft Chantal Jeffries daar ook achter de draaitafels haar kunsten vertoond.

Wij houden wel van een gekke meid die een goed feestje weet te waarderen. Daarom is model en dj Sharon Pieksma altijd welkom bij ons. Behalve oorstrelende muziek werden ook onze ogen gestreeld op Tomorrowland, en dat willen we uiteraard met jullie delen. De dames die op het festival waren te vinden lieten de temperaturen nog harder stijgen.

Mooiste vrouwen van Tomorrowland op Instagram

Veel van de dames die los gingen op het festival hebben hun feestje met hun volgers gedeeld, maar zijn ook terug te vinden op goedgevulde Instagram-pagina’s die compleet in het teken staan van Tomorrowland. We kwamen ogen tekort toen we een kijkje namen op deze accounts, wat een heerlijk uitzicht. Het is aan ons de dankbare taak om verslag te doen van al het moois wat daar rond heeft gelopen.

We hebben uitgebreid de tijd genomen om een rondje te maken, en wisten zo de mooiste parels uit een zee van parels te vissen. De dames die we hieronder hebben geplaatst zouden makkelijk een succesvolle modellencarrière kunnen beginnen, dan zouden ze een fotoshoot met Heidi Klum kunnen doen. Wij hebben genoten van het mooie uitzicht, en kunnen niet wachten tot de volgende editie van Tomorrowland van start gaat.