mooiste tweelingzussen ter wereld
Women

Dit zijn de 8 mooiste tweelingzussen ter wereld

Over het algemeen hebben we eerst een fles whisky nodig om dubbel te kunnen genieten van de aanblik van een mooie vrouw, maar in sommige gevallen is dat niet nodig. Er lopen namelijk beeldschone tweelingen op aarde rond, en dan hebben we het niet over het sterrenbeeld, maar over bloedmooie tweelingzussen die identiek zijn. Wij hebben het wereldwijde web afgezocht naar de mooiste exemplaren.

Deze tweelingen zijn de mooiste ter wereld

Tweelingen werden vroeger door de oude Grieken gezien als een mysterieus geschenk van God. Ze geloofden dat de ene helft sterfelijk was, en de andere helft onsterfelijk. Wij vinden de onderstaande dames in ieder geval betoverend mooi, dus geven we ze graag dubbel zoveel aandacht. We komen wel vaker prachtige zusjes tegen, kijk maar naar de zusjes Schuur.

We beginnen onze lijst met uiterst succesvolle en aantrekkelijke zusjes Vedder. Deze blondines hebben van hun sieradenmerk een daverend succes weten te maken, maar ze zien er zelf ook uit om door een gouden ringetje te halen. Deze tweelingzussen voeren met recht ons lijstje met de mooiste tweelingzussen aan. Al het mooie komt in meervoud, dat is duidelijk. Let’s double the fun.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anne Vedder (@annevedder)

1. Kathe en Caro

Deze twee Amerikaanse zusjes komen uit Californië en liggen graag op hetzelfde strand als Sophia Chugranis. In hun dagelijkse leven verdienen ze hun geld met modellenwerk en het ontwerpen van sieraden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KATHE 💎 (@kathe.twin)

2. Valeska en Gabriëlle

Deze twee prachtige tweelingzussen komen eveneens uit de Verenigde Staten en zijn fashionmodellen. Ze hebben ruim een miljoen volgers op Instagram, waaronder de eveneens knappe Sofia Vergara.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gabrielle Araujo (@gabriellearaujoc)

3. Elishia en Renee

Elishia en Renee zijn twee aantrekkelijke brunettes die ongetwijfeld in ons rijtje met de mooiste brunettes zou passen. De modellen verdienen hun geld voor de camera, en daar zijn wij uiteraard heel content mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elisha Herbert (@elisha__h)

4. Klaudia en Laura Badura

Deze mooie tweelingzussen komen uit Polen, en verdienen wereldwijd hun geld met hun prachtige uiterlijk. Ze zijn een regelrechte hit op social media, en worden gevolgd door de verleidelijke Sarah van Soelen.

5. Nicole en Brianna

Blijkbaar worden er veel mooie tweelingen geboren in the big USA want deze mooie verschijningen komen daar ook vandaan. Nicole en Brianna zijn op een ranch in Arizona opgegroeid, en weten zonder twijfel hoe ze een cowboy moeten verleiden.

6. Anya en Kristina

We wijken even uit naar Rusland, want daar vinden we Anya en Kristina, twee prachtige brunettes die hun geld verdienen als model en dj in de populairste clubs. Een beetje hetzelfde zoals Chantel Jeffries dus.

7. Simi en Haze

De Palestijnse Simi en Haze zijn twee zusjes die zich behalve hun modellenwerk ook storten op de conflictsituatie in de Gazastrook. Wij willen geen oorlog met deze dames want ze zijn prachtig. Ze worden overigens gevolgd door de getalenteerde zangeres Christina Aguilera.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Simi & Haze (@simihaze)

8. Eileen en Gillian

Als we naar deze vegan-tweeling kijken dan kunnen we niets anders dan een gezonde levensstijl aanhangen. Zij zijn het levende bewijs dat een veganistische levensstijl aantrekkelijk kan zijn. Wat een mooie dames zijn dit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vegan Fitness Coach (@om_twiins)