mooiste, spelersvrouwen, jorgensen, ajax, feyenoord
Women

Dit zijn de mooiste spelersvrouwen van Ajax en Feyenoord

Vanmiddag om 16.45 staat de klassieker op het programma. De wedstrijd tussen de grootste rivalen van Nederland: Ajax en Feyenoord. Goed moment om de mooiste spelersvrouwen van deze spannende pot eens uit te lichten. Wie gaat op dit vlak de klassieker winnen?

Mooiste spelersvrouwen van de klassieker

Voetballers en mooie vrouwen, het is een logische combinatie. Met name bij Ajax en Feyenoord hebben de spelers een enorm goede smaak. Tijd om deze spelersvrouwen eens in het zonnetje te zetten. We hebben de 3 mooiste vrouwen van Ajax en Feyenoord op een rijtje gezet. Wie wint deze 3 vs 3?

Vriendinnen van Ajax voetballers

De club uit de hoofdstad staat bekend om zijn rijke historie en prachtige spelersvrouwen. Het was daarom ook lastig kiezen. Toch hebben we, na lang wikken en wegen, een keuze kunnen maken. Wie staat er in de spits?

Caro Calvagni (vriendin van Nicolas Tagliafico)

We schreven al eerder over de prachtige Argentijnse Caro Calvagni. Wat ons betreft is zij de knapste spelersvrouw van de Eredivisie. De vriendin van de Argentijnse linksback die de harten van menig supporter al heeft gestolen. Caro is een echte latina, met een knap gezicht en een geweldig lichaam, inclusief prachtige culo.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Caro Calvagni🌸 (@carocalvagni)

Laura Benschop (vriendin van Davy Klaassen)

Na een avontuurtje in Duitsland is Davy weer terug op zijn vertrouwde nest. Gelukkig nam hij zijn prachtige vriendin Laura Benschop mee. De mooie blondine komt uit Hilversum, net als Davey. Ze heeft criminologie gestudeerd in Canada. Beauty and the brains dus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @laurachristell

Kira Winona (vriendin van David Neres)

David Neres is al een tijdje geblesseerd. Daarnaast is hij net vader geworden, een roerige tijd voor de aanvaller. De moeder van zijn kind is de Duitse Kira Winona. Hij scoorde dit model door brutaal in de DM te sliden. Missie geslaagd!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door K I R A W I N O N A (@kirawinona)

Vriendinnen van Feyenoord voetballers

De Rotterdamse volksclub wordt door dik en dun gesteund, bij winst of verlies. Feyenoord wacht namelijk al 15 jaar op een overwinning bij Ajax. Met de vriendinnen van de club uit Rotterdam zit het echter wel prima. Hieronder de mooiste WAG’s (Wives & Girlfriends) van de Feyenoord spelers.

Nathalie den Dekker (vriendin van Nick Marsman)

Nathalie den Dekker mag zichzelf, volgens FHM, de WAG 2020 noemen. FHM heeft een eigen award waarin ze de mooiste spelersvrouwen uitlichten. Nick Marsman, keeper van Feyenoord, heeft dus de mooiste spelersvrouw aan zijn zijde. Daar mag je trots op zijn Nick!

Astrid Karsdorp (vriendin van Rick Karsdorp)

Rick Karsdorp trouwde vorig jaar met zijn grote liefde Astrid. Als je van tattoo’s en volle rondingen houdt dan is Astrid jouw favoriete spelersvrouw. De rechtsback past zoals je ziet perfect bij deze dame.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rick Karsdorp (@rickkarsdorp)

Theresa Jorgenson (vriendin van Nicolai Jorgensen)

Dat de mooiste vrouwen uit Scandinavie komen wisten we al een tijdje. Nicolai Jorgenson scoort de laatste tijd weinig binnen de lijnen, daarbuiten heeft hij het wel prima voor elkaar. Samen met Therasa is hij een elftal aan kinderen aan het bouwen. Deze blondine mocht zeker niet ontbreken in deze lijst.