Women

Dit zijn de mooiste Nederlandse vrouwen boven de 50 jaar

vrouwen

Als we aan een mooie vrouw denken, dan denken we niet meteen aan een vrouw die de 50 jaar is gepasseerd. Gelukkig heeft Moeder Natuur soms een prima verstandhouding met Vadertje Tijd, en lijken ze in sommige gevallen stiekem een deal te hebben gesloten. Hierdoor lijkt het alsof bij sommige vrouwen de tijd heeft stilgestaan. De dames in dit artikel zijn allemaal 50+, maar nog steeds beeldschoon.

De mooiste vrouwen boven de 50 van eigen bodem

Wij hebben eerder kennis kunnen maken met de mooiste Nederlandse vrouwen boven de 40, die er overigens nog steeds prachtig uitzien. Dit keer nemen we de tijd om de mooiste dames boven de 50 te aanschouwen. De vrouwen in het lijstje hieronder hebben het uiterlijk waar veel jongere dames jaloers op zijn, kijk en oordeel zelf.

1. Wendy van Dijk

Wendy van Dijk is een bekende verschijning in televisieland en loopt al flink wat jaartjes mee in de Nederlandse showbizz. De presentatrice is inmiddels 51 jaar oud, maar mag nog zeker worden gezien. De blondine werkt regelmatig aan haar figuur en heeft een gezonde levensstijl, wat we kunnen zien, want ze ziet er nog steeds fantastisch uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3)

2. Famke Janssen

Actrice Famke Janssen mag zeker niet ontbreken in ons lijstje met mooiste Nederlandse vrouwen boven de 50 jaar. We kennen de Hollywoodactrice van kaskrakers als X-men en James Bond Goldeneye. De aantrekkelijke brunette is inmiddels al 57, maar ziet er nog steeds prachtig uit. De tijd lijkt geen vat te krijgen op deze mooie dame.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Famke Janssen (@__famkejanssen__)

3. Heleen van Royen

Heleen van Royen schrijft bestsellers en is zelf ook een hit op social-media. De romanschrijfster debuteerde als auteur met de roman De gelukkige huisvrouw, dat in meerdere landen werd uitgegeven. Heleen is op het moment van schrijven 57 jaar oud, maar dat zou je haar niet geven als je haar ziet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

4. Caroline de Bruijn

Deze classy dame heeft het nog steeds allemaal. Caroline de Bruijn kennen we uiteraard allemaal als de lieftallige Janine Elschot uit soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. De tijd lijkt geen vat te hebben op de 59-jarige Caroline, want ze is nog steeds een schoonheid waar we graag de televisie voor aan zetten.

5. Koningin Máxima

Koningin Máxima is de kroon op dit lijstje. Ze is 51 jaar, maar ze straalt nog hetzelfde als toen ze in 2002 met Koning Willem Alexander in het huwelijksbootje stapte. De Argentijnse blondine is een stijlicoon en een voorbeeld voor velen. Ze weet duidelijk waar de bron van de eeuwige jeugd te vinden is, want ze ziet er nog steeds uit als een sprookje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)