Women

Dit zijn de 10 mooiste ex-vriendinnen van Leonardo DiCaprio

Dit zijn de 10 mooiste ex vriendinnen van Leonardo DiCaprio
Eden Polani is één van Leonardo's exen. Foto: Instagram @edenpolanii

Leonardo DiCaprio is een van de meest gewilde mannen van Hollywood. Zijn liefdesleven is net zo legendarisch als zijn films, en zijn vele knappe ex-vriendinnen kunnen dat beamen. De acteur is inmiddels 48 jaar, maar slaat nog steeds dames aan de haak die de helft jonger zijn. Hij heeft de reputatie dat hij zijn vriendinnen aan de kant schuift als ze 25 jaar oud zijn, en daar lijkt niets aan te zijn gelogen. Wij hebben de ‘25 club’ op een rijtje gezet.

De knappe ex-vriendinnen van Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio heeft geld als water, ziet er nog steeds goed uit, en is daarom een van de meest gewilde mannen ter wereld. Hij heeft de vrouwen voor het uitkiezen, en dat doet hij dan ook. Zijn turbulente liefdesleven is net zo veelbesproken als zijn filmrollen, en misschien is dat wel zijn aantrekkingskracht, want Leo is een echte vrouwenmagneet. De dames staan letterlijk in de rij voor de acteur.

Hij heeft een overduidelijke voorkeur voor jonge en mooie vrouwen, en zij zien hem ook wel zitten. Ze moeten echter vrezen voor de ‘relatie’ als ze 25 kaarsjes uitblazen, want vanaf dat moment lopen ze dagelijks de kans om gedumpt te worden. We hebben hieronder een veelzeggende tweet geplaatst, waarin de namen van (een gedeelte) van zijn ex-vriendinnen zijn te zien. We nemen ze even bij de hand.

1. Gisele Bündchen

Deze relatie begon in het jaar 2000 nadat Leonardo al wat modellen in zijn bed had gehad. Leonardo wist het tot 2005 vol te houden met Gisele, want in dat jaar dumpte hij het topmodel, het was toen al een wonder dat de acteur het jaren met een vrouw wist vol te houden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gisele Bündchen (@gisele)

2. Bar Refaeli

Niet lang na Gisele Bündchen sloeg hij de Israëlische Bar Refaeli aan de haak, en dat leek lang goed te gaan. Tot 2011. De reden van de breuk is nooit bekendgemaakt, maar ingewijden hebben zo hun vermoedens. Ze kwam namelijk akelig dichtbij de 25 jaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bar Refaeli (@barrefaeli)

3. Blake Lively

Leonardo DiCaprio is een echte ladylover, en zocht troost bij Blake Lively. Na een jaartje was hij over de breuk heen, en besloot hij om Blake ook maar meteen te dumpen. Daarna ging hij weer vrolijk op vrouwenjacht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Blake Lively (@blakelively)

4. Erin Heatherton

Leonardo werd in 2012 een jaartje wakker naast de knappe Erin Heatherton, maar ook deze relatie kon het niet redden. Hij dumpte Erin toen ze 23 jaar oud was. Naar verluidt zijn het nog steeds goede vrienden, of dat ‘with benefits’ is, is niet bekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Erin Heatherton (@erinheathertonlegit)

5. Toni Garrn

Toni Garrn leek beter bij de acteur te passen, want in 2013 leerde hij het Victoria’s Secret-model kennen, en het leek een tijd goed te gaan, maar toen hij met een reeks andere dames in een nachtclub werd gespot was het sprookje over en uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TONI GARRN (@tonigarrn)

6. Kelly Rohrbach

In 2015 maakte de acteur een paar kleine uitstapjes met zangeres Rihanna, maar leek toch te kiezen voor de blonde Kelly Rohrbach. We weten niet of de genoemde zangeres de oorzaak van de breuk was, want Kelly werd al snel gedumpt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @kellyrohrbach

7. Nina Agdal

In 2016 maakte hij een uitstapje in de liefde in de armen van de Deense Nina Agdal. Ze was tot over haar oren verliefd, maar toen ze 24 jaar oud werd moest ze toch plaatsmaken voor een jongere vrouw in zijn amoureuze hart. Hij dumpte haar, en was weer heel even een begeerlijke vrijgezel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Agdal (@ninaagdal)

8. Camila Morrone

In 2017 leerde Leonardo DiCaprio de aantrekkelijke Camila Morrone kennen, en het was jaren dik aan tussen de twee. Het was echter Leonardo die in 2022 een einde aan de relatie maakte toen ze 25 jaar werd, waarmee hij zijn reputatie weer waar maakte.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Camila Morrone (@camilamorrone)

9. Eden Polani

Toen hij begin 2022 werd gespot met de 19-jarige Eden Polani kwam Leonardo DiCaprio onder vuur te liggen. Ze zou veel te jong zijn voor de 48-jarige acteur. Naar verluidt is het nu ook voorbij tussen de twee. Maar de acteur zit uiteraard niet stil.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eden Polani (@edenpolanii)

10. Rose Bertram

Leonardo DiCaprio wordt op dit moment namelijk gelinkt aan de Belgische Rose Bertram, inderdaad, de ex-vriendin van voetballer Gregory van der Wiel. Het mag duidelijk zijn dat de acteur nog steeds een heel groot hart heeft, en waarschijnlijk een nog groter bed. Want zijn liefdesleven is een filmscript op zich.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)