Women

Monique Smit deelt “ordinaire” foto in bubbelbad met volgers

Monique Smit ordinaire foto bubbelbad

Er loopt een hoop muzikaal talent rond in Volendam. We kennen Nick en Simon allemaal, en ook volkszanger Jan Smit zingt de sterren van de hemel. Het zusje van Jan, Monique Smit, heeft ook een gouden keeltje, en is tevens een presentatietalent. Als deze dame niet aan het werk is dan zorgt ze voor de nodige ontspanning, en dat deelt ze graag met haar volgers op social media. Ze lag onlangs lekker te bubbelen in een jacuzzi, en dat leverde een aantrekkelijk kiekje op.

Zangeres en presentatrice

Monique Smit werd in 1989 geboren in Volendam, ze is de jongste zus van zanger Jan Smit, maar wilde in eerste instantie geen zangeres worden. De blondine wilde kapster worden, en heeft na haar middelbare school een kappersopleiding gevolgd. Ze werd bij het grote publiek bekend toen ze was te zien in ‘Gewoon Jan Smit’, de realitysoap van haar broer. Na een tijdje besloot ze toch om dezelfde kant als haar broer op te gaan, en begon aan een carrière in de muziek.

Haar carrière begon met haar deelname aan het programma ‘Just the Two of Us‘, waarin ze onder professionele begeleiding begon als zangeres. Haar mentor destijds was zanger Xander de Buisonjé. Dit programma betekende haar doorbraak, waarna ze in 2007 een contract bij de TROS tekende. Ze ging het muziekprogramma ‘Zapp Kids Top 20‘ presenteren, ze verving Zangeres Elize, die het op dat moment erg druk had met haar eigen carrière in de muziek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta)

Monique Smit verrast volgers op Instagram met bubbelbad-foto

Monique Smit werkt hard aan haar carrière, maar er moet ook tijd zijn voor ontspanning. Ze gaat er graag op uit, en ligt dan het liefste de hele dag in de zon, maar ze vermaakt zichzelf ook prima in de sneeuw tijdens wintersport. Ze komt ook graag in Spanje, het populaire zonovergoten vakantieland waar Yolanthe Cabau ook graag op het strand ligt. Op dit moment geniet Monique van het klimaat aan de Costa Del Sol.

Op de onderstaande foto zien we Monique Smit terwijl ze geniet van haar vakantie. Een jacuzzi is de perfecte plek om even bij te komen na een seizoen hard werken. Ze heeft voor de gelegenheid een bikini met luipaardprint aangetrokken, dus de vrolijke blondine heeft ook een wilde kant. Bij de foto schrijft ze: “Gewoon even een ordinaire selfie tijdens golden hour”, maar daar is wat ons betreft niks mis mee.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta)