Women

Monica Geuze begint 2023 als vrijgezel en stopt met vloggen

Monica Geuze vrijgezel 1

Monica Geuze heeft in een vlog laten weten dat ze weer single is, en maakte meteen bekend dat ze gaat stoppen met het vloggen. De mediapersoonlijkheid liet in een emotioneel betoog weten dat ze niet meer samen is met Robbert Kroesse, de man waar ze de afgelopen drie jaar mee samen was. Wij willen haar graag moreel ondersteunen, dus schenken we wat extra aandacht aan de presentatrice/influencer.

Stoppen met vloggen

Monica Geuze heeft haar laatste vlog ‘End of an era’ genoemd, verwijzend naar het tijdperk waarin ze door haar vlogs een bekende Nederlander werd. Ze plaatste 8,5 jaar geleden haar eerste vlog, toen kende niemand haar nog. Dat is tegenwoordig wel anders, want ze is inmiddels een bekende verschijning op social media. Ze heeft ook talent voor presenteren, zo was ze te zien in Expeditie Robinson, het programma waarin we influencer Juultje Tieleman ook konden zien.

Het einde van een tijdperk geldt in haar geval dus ook op liefdesgebied. Monica is dus weer vrijgezel, de reden voor de breuk heeft ze niet bekendgemaakt. Ze zal niet stil hoeven te zitten, want ze heeft een eigen bedrijf, een dochtertje, en tal van tv-klussen waar ze voor gevraagd is. Het vloggen was een mooie opstap naar een carrière in de schijnwerpers voor de knappe blondine.

Monica Geuze is weer single

Monica begeeft zich dus weer op de vrijgezellenmarkt, maar of ze op een nieuwe relatie zit te wachten is nog maar de vraag. Ze heeft het druk genoeg met de nieuwe start in een nieuw jaar. Afgelopen zomer was ze nog in Dubai om even stoom af te blazen, maar het lijkt erop dat ze het nu ook wat rustiger aan gaat doen. De 27-jarige presentatrice gaat in ieder geval met een dubbel gevoel 2023 in.

Ze zegt dat het niet het einde is van haar carrière op YouTube, het is echter niet bekend wat ze in de toekomst gaat doen op het populaire platform.
De presentatrice is onze favoriete, dus hebben we eerder als een ode aan deze prachtige dame de 10 mooiste foto’s van haar verzameld. Monica Geuze is een beauty van binnen én van buiten, dus wensen we haar alle geluk en sterkte voor in het nieuwe jaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)