Women

Monica Geuze breekt het internet met vakantiefoto in krappe bikini

Monica Geuze

Monica Geuze is een van de mooiste vrouwen van Nederland. De knappe presentatrice begon haar carrière als populaire YouTuber, maar is inmiddels een bekende Nederlander geworden waar niemand meer omheen kan, en wilt. Ze is tevens een prachtige verschijning die graag vakantiefoto’s deelt met haar volgers. Zo deelde ze recentelijk een throwback-vakantiefoto die zeker wat extra aandacht verdient.

Zinnenprikkelende presentatrice

De knappe influencer/presentatrice is de laatste tijd steeds vaker op de televisie te zien. Zo presenteerde ze eerder survivalprogramma Expeditie Robinson, het programma waar we Juultje Tieleman eerder in konden zien, en vergezelt ze Sylvia Geersen tijdens haar zoektocht naar de ware liefde in The Bachelorette, het programma waar Gaby Blaaser ook eerder aan heeft meegedaan.

Monica is er dus maar wat druk mee. Sinds ze in januari bekendmaakte dat ze als vrijgezel het nieuwe jaar in gaat is ze niet meer te stoppen, en heeft ze zich volledig gericht op haar carrière. Gelukkig heeft ze ook nog tijd om haar vele fans en volgers te trakteren op zinnenprikkelende foto’s van zichzelf op social media, want ze is behalve op televisie ook een graag geziene dame op social media.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Monica Geuze deelt bikini-foto op Instagram

De knappe Monica staat af en toe stil bij haar leven, en realiseert zichzelf dat ze zich gelukkig mag prijzen met alles wat het leven haar te bieden heeft. Als de blondine niet aan het werk is dan gaat ze graag op vakantie, en die avonturen deelt ze uiteraard met haar 1,3 miljoen Instagram volgers. Een throwback-foto van een zongebruinde Monica Geuze in bikini kan op veel likes en reacties rekenen.

Op de 10 mooiste foto’s van Monica Geuze kunnen haar fans zien waarom ze tot een van de mooiste vrouwen van ons land behoort. Ze ziet er echter niet alleen oogverblindend uit in bikini, ze weet haar volgers ook regelmatig te verbazen met een niets verhullend jurkje. De onderstaande vakantiefoto is een zonnetje op je tijdlijn, we zullen nog even moeten wachten op de zomer, dus geniet van deze kiekjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Manly.nl (@manly_nl)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)