Women

Zien: Monica Geuze knalt bijna uit haar jurkje op de Pride

monica-geuze-pride-amsterdam
Foto: Instagram (@monicageuze)

Het afgelopen weekend stond de Pride op het programma. Het grote festijn gaat gepaard met volle grachten, duizenden hossende mensen en veel BN’ers op boten. Een van de smaakmakers was influencer Monica Geuze. Ze leek daar de tijd van haar leven te hebben en had zich speciaal voor de gelegenheid uitgedost in een shinende outfit. Ze trok hiermee veel bekijks en wij zijn natuurlijk niet de beroerdste om dit met jullie te delen.

Monica Geuze: ondernemer en feestbeest

Monica Geuze begon haar carrière eigenlijk als DJ, nadat Ronnie Flex al op haar 16e vroeg om de vaste DJ van hem te worden. Dit deed Monica voor drie jaar, nadat ze uiteindelijk voor zichzelf begon als DJ. Hoewel haar liedjes redelijke hits waren, was ze hier echter snel klaar mee omdat ze besefte dat ze werd geboekt vanwege haar naam, en niet vanwege haar kwaliteiten als DJ. Toch ontstond hier onder andere de liefde voor het feestleven hier.

Als vlogger werd ze pas echt mega beroemd in Nederland. Ze deelde hier dagelijks content over haar leven. Ze is hier inmiddels mee gestopt, maar heeft nog steeds een enorme following op social media. Hier deelt ze bijna dagelijks de leukste kiekjes en filmpjes en verrast haar volgers constant met de dingen die ze doet. Daarnaast runt de influencer meerdere bedrijven en heeft een mega vermogen opgebouwd. Monica Geuze is dan ook een verrijking op jouw tijdlijn.

monica-geuze-ondernemer-influencer
Foto: Instagram (@monicageuze)

Genieten op Pride Amsterdam

Tussen alle andere mensen viel er specifiek iemand op: Monica Geuze. Sinds ze weer vrijgezel is kun je Monica op de meeste feestjes wel weer spotten. Ze neemt het er flink van en dat moedigen wij natuurlijk ook aan. Leef en laat leven! Monica stond op de boot van RTL, samen met vele andere bekende Nederlanders. Denk aan Kaj Gorgels, Famke Louise, Holly Mae Brood en Eloise van Oranje.

Monica flaneert graag met haar beste maatje Kaj Gorgels. Samen hebben ze de Geuze & Gorgels podcast en ook buiten werk zijn ze vaak samen. Toch moeten we toegeven dat we op deze foto vooral op Monica hebben gelet. Bekijk de foto hier.