Women

Zien: Monica Geuze showt minst verhullende Halloween-outfit van 2023

monica-geuze-halloween-outfit
Foto: Instagram (@monicageuze)

Je hebt twee type dames tijdens Halloween. Vrouwen die zo griezelig mogelijk voor de dag komen, of zo sexy mogelijk. Monica Geuze besloot dit jaar keihard voor optie 2 te kiezen. Vooral celebrities maken er een sport van om de beste outfit van het jaar te kiezen. Dit jaar is Monica de onbetwiste koningin. Zij deelde een foto in haar story (die alweer verdwenen) die flinke impact had. 

Dat Monica niet bang is om zichzelf aan de wereld te tonen, dat weten we allemaal wel. Zo pronkt Monica met regelmaat met haar figuur op Instagram. Daarnaast is ze niet op haar mondje gevallen, dat is te horen in de heerlijke podcast Geuze & Gorgels (met Kaj Gorgels). De hoogste tijd om Monica, en alles wat ze uitspookt, even extra uit te lichten.

Influencer sinds dag 1: Monica Geuze

Monica was er als de kippen bij en is met recht een van de eerste influencers van Nederland te noemen. Ze was het eerst op de televisie te zien toen ze figureerde in een videoclip van de band Raccoon. Hierna ging het snel. Ze had een relatie met Lil Kleine, was DJ van Ronnie Flex, had een mega succesvolle vlog, is een rasonderneemster en gewoon een hele toffe vrouw.

Inmiddels is Geuze niet meer weg te denken uit het medialandschap. De superster presenteert rogramma’s als ‘The Bachelorette’ en ‘Temptation Island’ en alles wat ze aanraakt lijkt in goud te veranderen. Geen wonder dat ze inmiddels een leuk vermogen heeft opgebouwd.

monica-geuze-influencer

Schijnen tijdens Halloween

Het account van de brunette blijft maar groeien op social media en op Instagram heeft ze inmiddels 1,4 miljoen volgers. Hiermee is ze een van de allergrootsten op dit platform. Uiteraard volgt half bekend Nederland haar ook. Lil Kleine behoort hier echter niet meer tussen. De liefde tussen deze twee is al lang geleden bekoeld.

Terug naar Halloween. Ook dit jaar besloot Monica haar beste, en meest kittige, outfit uit de kast te trekken. Ze deelde deze foto enkel in haar story en (nog) niks op haar feed. Gelukkig was onze redactie zo scherp om de foto even op te slaan. Fijne Halloween:

monica-geuze-halloween-outfit
Bron: Story van Monica Geuze