Women

Monica Geuze pronkt met strak en fit lichaam op Instagram

monica-geuze-nietsverhullende-sportoutfit-instagram
(Foto: Instagram @monicageuze)

Monica Geuze brak door op YouTube, maar ze heeft inmiddels ook de top van de Nederlandse televisie bereikt. Deze veelzijdige dame is naast presentatrice namelijk ook een auteur en ze kan als dj een aardig plaatje in de club draaien. Monica is nog steeds zeer actief op social media. Ze plaatst regelmatig foto’s op Instagram die op veel likes en reacties kunnen rekenen. Zo heeft ze onlangs een foto gepost waarop haar afgetrainde lichaam niets aan de verbeelding overlaat.

Influencer en presentatrice

De 28-jarige alleskunner werd geboren in Hendrik-Ido-Ambacht, maar studeerde in Rotterdam en Amsterdam. Ze was het eerst op de televisie te zien toen ze figureerde in een videoclip van de band Raccoon. Toen ze 16 jaar was stond Monica Geuze al achter de draaitafels. Rapper Ronnie Flex vroeg haar destijds om zijn vaste diskjockey te worden, dit heeft ze drie jaar gedaan voordat ze voor zichzelf begon te draaien.

Ze deed vervolgens verschillende samenwerkingen met andere getalenteerde artiesten. Haar nummer ‘Laten we gaan’ werd een regelrechte hit. Haar grote succes lag echter in het vloggen op YouTube. Door dat succes gingen er deuren naar televisieland open. Zo was ze in 2019 te zien in ‘Love Island’, het programma waar Lizzy Causyn ook aan mee heeft gedaan. Ze presenteert ook ‘The Bachelorette’ en ‘Temptation Island’. Momenteel is ze te zien in het programma Geuze & Gorgels.

monica-geuze-nietsverhullende-sportoutfit-instagram

Monica Geuze in sportoutfit op Instagram

Monica Geuze werd in 2021 door FHM uitgeroepen tot de ‘Mooiste Vrouw van Nederland’. Deze titel is op dit moment in handen van Romy Monteiro. Monica heeft naast haar drukke werkzaamheden ook nog tijd om haar lichaam in vorm te houden, dus gaat ze regelmatig naar de gym voor een intensieve workout. Ze plaatste onlangs een post op de socials waarin ze in een zinnenprikkelende sportoutfit is te zien.

De presentatrice zit overduidelijk goed in haar vel, want ze straalt vol zelfverzekerdheid op de onderstaande foto. De contouren van haar afgetrainde lichaam laten zien dat ze flink haar best heeft gedaan om het uiterste uit haar trainingen te halen. Ze stopte begin dit jaar met vloggen en ook haar relatie met Lars Veldwijk hield ze voor gezien. Monica Geuze zit echter niet stil, want ze gaat vol gas richting nieuwe projecten en uitdagingen.

monica-geuze-nietsverhullende-sportoutfit-instagram

monica-geuze-nietsverhullende-sportoutfit-instagram

monica-geuze-nietsverhullende-sportoutfit-instagram