Women

Monica Geuze gaat uit de kleren voor fotoshoot eigen bikini-collectie

Monica Geuze gaat uit de kleren voor fotoshoot eigen bikini collectie 1

Monica Geuze heeft het gemaakt in Nederland. Ze begon als influencer, maar ze is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle presentatrice op de Nederlandse televisie. Dat ze ook een neus voor zaken heeft blijkt uit het feit dat ze onlangs haar eigen lijn in zwemkleding heeft gelanceerd. Ze poseert uiteraard zelf in de bikini’s, want modellenwerk is ook wel besteed aan deze vrolijke alleskunner.

Presentatrice en zakenvrouw

De knappe brunette heeft haar carrière in de afgelopen jaren flink vorm weten te geven, en heeft daarmee een indrukwekkend vermogen mee weten op te bouwen. Haar populariteit op YouTube was aan het begin de motor van haar succes, maar ze besloot te stoppen met vloggen toen ze het te druk kreeg met haar bezigheden voor televisie. Ze is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz.

Monica is niet compleet verdwenen van de socials, want ze is nog steeds zeer actief op Instagram. Ze heeft een gigantisch bereik, en dat is handig voor het promoten van producten. Ze krijgt net zoals Jade Anna al een lekker bedrag voor een samenwerking, maar Monica Geuze brengt haar eigen spullen ook aan de man. Ze is niet alleen een presentatrice en influencer, maar ook een zakenvrouw die absoluut niet stilzit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Monica Geuze poseert in eigen zwemkleding op Instagram

De succesvolle Monica Geuze heeft onlangs haar eigen lijn in zwemkleding opgezet. Dit doet ze in samenwerking met Beachlife Swimwear, een bedrijf dat zwemkleding voor het hele gezin verkoopt. Monica is door het lanceren van haar zwemkleding ook meteen het aantrekkelijke gezicht van het bedrijf geworden, en dat is uiteraard prima promotie. Beachlife Swimwear heeft een aantal bekende volgers, zoals de eveneens knappe Nina Warink.

Monica Geuze zet wel vaker zinnenprikkelende bikini-foto’s op Instagram, en weet hiermee haar 1,3 miljoen volgers in vuur en vlam te zetten. Het is dus niet verwonderlijk dat ze haar eigen producten als geen ander kan presenteren. Deze geslaagde zakenvrouw kan terugkijken op een succesvolle rit naar de top, maar ze heeft overduidelijk nog meer grote plannen voor de toekomst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)