Media

Monica Geuze flaneert op Instagram in doorzichtig zwart jurkje

monica geuze
Afbeelding: Instagram @monicageuze

Het is bloedheet buiten, dus is een ijsje meer dan welkom. Presentatrice en influencer Monica Geuze heeft het goed bekeken, want zij is ambassadeur van Magnum, een ijsje van Ola. Ze stond afgelopen vrijdag op de rode loper van de Magnum Pleasure Treasure in Amsterdam, een festival waarin twee nieuwe ijsjes centraal staan. Monica wist de show te stelen door haar glimlach en haar doorzichtige jurk.

Magnum Pleasure Treasure

Het draaide tijdens de Magnum Pleasure treasure om twee nieuwe ijsjes en een donatie van bekende Nederlanders. Tijdens dit festival kunnen BN’ers hun meest betekenisvolle item doneren, dat vervolgens aan een ander wordt weggegeven. Het idee hierachter is de gedachte dat iedereen zichzelf kan en mag zijn. Met deze gedachte stond Monica al eerder in de FHM500, de lijst met powervrouwen die momenteel door Romy Monteiro wordt aangevoerd.

Daarnaast worden de Magnum Double Sunlover en de Magnum Starchaser gelanceerd, want het is dag en nacht tijd voor een ijsje, vooral met deze temperaturen. Monica Geuze kan een smakelijke verkoeling ook wel waarderen, dus straalde ze op de rode loper van het festival. Het is niet de eerste keer dat de influencer de show weet te stelen, daarom zijn de 10 mooiste foto’s van haar samengesteld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Monica Geuze promoot ijsje in doorschijnende jurk op Instagram

Monica Geuze is inmiddels een gevestigde naam in bekend Nederland, en neemt haar vele volgers graag mee naar zonnige en tropische vakantiebestemmingen. Onder die volgers is ook Jade Anna te vinden, die zelf ook wel van een reisje naar de zon houdt. Monica weet haar fans goed te vermaken, en weet hen telkens weer te verrassen met haar kiekjes op social media. Het begon voor haar op YouTube, maar ze heeft inmiddels ook Instagram veroverd.

Op de onderstaande foto zien we Monica Geuze in een doorschijnende jurk, dat ze speciaal voor het Magnum-evenement heeft aangetrokken. Het kledingstuk staat haar fantastisch, en daar zijn veel andere bekende Nederlanders het mee eens. Zo heeft ook Jutta Leerdam de foto geliked. De schaatsster is zelf ook een groot fan van ijs, dus het is niet vreemd dat zij en Monica Geuze er samen van kunnen genieten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)