monica geuze bikini foto dubai
Women

Monica Geuze trekt alle aandacht op vakantie-foto in Dubai

De bloedmooie Monica Geuze is wel vaker bij ons te zien geweest, maar ze blijft ons verbazen met haar prachtige looks, dus konden wij het niet laten om haar nog eens in de schijnwerpers te zetten. Het zonnetje in Dubai doet de rest, want Monica geniet daar van een heerlijke vakantie. Ze heeft een paar mooie bikini-foto’s geplaatst, wat een schoonheid.

Monica Geuze Blijft ons verbazen

Dat de zon weer lekker schijnt in Dubai kunnen we wel zien aan de foto’s van de stralende Monica. Ze poseert namelijk in haar bikini, wat wij haar uiteraard in dank afnemen. Ze laat wederom zien dat ze goed voor zichzelf zorgt. Haar lichaam is werkelijk prachtig. Ze geniet overduidelijk van haar vakantie, en wij gunnen het haar natuurlijk.

De 26 jarige Monica weet heel goed wat ze wilt en ze is goed in wat ze doet. De vlogger/presentatrice heeft een aardig succes van zichzelf weten te maken. Haar mooie uiterlijk scoort hierbij ook wat extra punten, ook al is ze zelf heel normaal gebleven. Wij geven haar hierbij de credits die ze verdient, want naast haar looks is ze ook een goede ondernemer. Bekijk hieronder de bewuste foto onderaan dit artikel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Monica Geuze geniet van vakantie in Dubai

De volgers van Monica Geuze blijven maar in aantallen toenemen. Ze heeft op het moment van schrijven maar liefst 1,3 miljoen volgers. Ze laat ons meegenieten met alles wat ze doet en dat vinden wij wel prima, als ze zulke mooie foto’s blijft plaatsen dan hebben wij niets te klagen. Ze straalt met een mooie lach op elke foto die we zien, en terecht.

Dit geeft ons weer de uitgelezen kans om een uitgebreid kijkje te nemen op haar Instagram-account. Het is namelijk niet de eerste keer dat we haar mogen bewonderen. Eerder liet Monica Geuze haar volgers al blozen in een niets verhullend jurkje. Gelukkig weet ze ons elke keer opnieuw te verblijden met haar aanwezigheid. Dankzij de foto’s van haar in haar bikini op vakantie kunnen we weer even genieten van deze vrolijke beauty.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wonderschoon (@wonderschoon.nl)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken