Film & Serie

Goed nieuws voor alle fans – Mocro Maffia krijgt een vijfde seizoen

mocro maffia seizoen 5

Mocro Maffia heeft bewezen één van de meest populaire Nederlandse series ooit te zijn. Des te beter dus dat we nóg een seizoen mogen genieten van de Videoland-serie. De serie over de Nederlandse onderwereld keert namelijk terug voor een vijfde seizoen.

Mocro Maffia seizoen 5 komt eraan

Helaas moeten we het vanaf volgend seizoen wel doen zonder Achmed Akkabi, de creative producer van de serie die er al vanaf moment één direct bij betrokken is. In een gesprek met het ANP laat de acteur/regisseur weten dat hij het stokje gaat overdragen aan iemand anders.

Onlangs deelde Videoland nog in een video op Instagram een teaser trailer van het nieuwe seizoen. Wat we in ieder geval weten is dat de serie in 2023 te zien zal zijn. De precieze datum is nog niet bekend. In het desbetreffende interview reageerde Achmed ook nog op de verlenging van de populaire serie:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

“Allereerst had ik nooit durven dromen dat er ooit een seizoen 5 zou komen van deze serie, de dank gaat uit naar iedereen die hieraan heeft meegewerkt.” Hoewel zijn rol als creative producer wordt overgenomen voor Victor D. Ponten, zal Akkabi nog wel betrokken blijven bij de serie: “Ik blijf wel betrokken als één van de schrijvers.”

Mocro Maffia geniet gigantische populariteit

Het is vrij ongewoon dat een Nederlandse productie zoveel keer gestreamd wordt als Mocro Maffia. Afgelopen week werd bekend gemaakt dat de serie alleen in Nederland al 50 miljoen keer is bekeken, maar ook bij onze Oosterburen is Mocro Maffia niet onopgemerkt gebleven. Waar gaat de populariteit van Mocro Maffia eindigen?

mocro maffia seizoen vijf

De beste Films & Series op Videoland

Er is in ieder geval genoeg te vinden op Videoland om je tijd mee door te komen voordat het vijfde seizoen van Mocro Maffia in première gaat. Gelukkig voor jou schrijven wij hier regelmatig content over. Lees daarom ook eens een van onze andere artikelen over alles wat Videoland te bieden heeft: