Film & Serie

Mocro Maffia seizoen 4: vanaf vandaag te zien op Videoland

Mocro Maffia seizoen 4 videoland

Vanaf vandaag begint het vierde seizoen van Mocro Maffia. De eerste aflevering van deze zenuwslopende en superspannende serie is te zien op Videoland. Zal de machtsstrijd tussen Paus en Potlood opnieuw losbarsten? Of begraven ze de strijdbijl. Volgens insiders belooft dit een heftig seizoen te worden.

Wat kunnen we verwachten in seizoen 4?

In het vierde seizoen duurt de ruzie tussen Romano en zijn rivaal Paus nog altijd voort. Romano sluit een deal met Mexicaanse zakenpartners en een Duits/Turkse clan om Paus uit de weg te ruimen. Als Paus daar achter komt dan zint hij op wraak en stuurt Tatta richting Düsseldorf. Check hier ook de ijzersterke korte film Mocro Maffia Meltem.

We kunnen uiteraard niet alles verklappen, maar ook Samira komt in een penibele situatie terecht als ze de ogen van een rechercheur op zich gericht krijgt, pas dan realiseert ze zich hoe serieus de situatie is waar ze in zit. Ze schakelt hierop de hulp van Tonnano in.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mocro Maffia (@mocromaffiadeserie)

Mocro Maffia Seizoen 4 wordt choquerend

In Mocro Maffia seizoen 4 krijgen we een andere kant van een aantal karakters te zien. Het zal een een choquerend seizoen worden met onverwachte wendingen. Streamwijzer had recentelijk een gesprek met Walid en Marouane, twee acteurs uit de cast van deze hitserie. Zij lichten een tipje van de sluier op.

Ze geven in de onderstaande video aan dat seizoen 4 van Mocro Maffia choquerend zal worden. Spannend! Wij kunnen in ieder geval niet wachten en gaan op het puntje van onze stoel kijken naar de eerste aflevering, dat vanaf vandaag op Videoland is te streamen.