Mocro Maffia, Videoland
Film & Serie

Hitserie Mocro Maffia krijgt seizoen 4 op Videoland

Zit je ook op het puntje van je stoel? Het derde seizoen van de Videoland-serie Mocro Maffia is afgelopen vrijdag gestart met een record aantal kijkers. We vroegen ons natuurlijk alweer af of er een vierde seizoen van de populaire misdaadserie komt. Zo hebben we vandaag goed nieuws ontvangen: de Videoland-reeks krijgt een vierde seizoen!

Mocro Maffia seizoen 4 op Videoland

De eerste aflevering van de derde reeks staat sinds vrijdag online. Ook was er natuurlijk die miniserie Mocro Maffia: Komtgoed. De streamingdienst heeft ons dus dubbel en dwars verwend met nieuwe content.

Maar er is meer: Mocro Maffia krijgt een vierde seizoen! Dat vertelde producent Annemieke van Vliet aan RTL Boulevard. Haar productiemaatschappij Fiction Valley is dit jaar druk met de vierde reeks.

Videoland, Mocro Maffia, Seizoen 4

Videoland Original-serie is een hit

De eerste aflevering heeft afgelopen vrijdag 30% meer kijkers getrokken dan naar de opening van het vorige seizoen in 2020. Elke vrijdag kunnen fans genieten van een nieuwe, spannende aflevering.

De serie, met rollen voor onder meer Nasrdin Dchar en Achmed Akkabi, gaat over een oorlog in de Amsterdamse onderwereld. De derde reeks is een vervolg op de miniserie Komtgoed, die een brug slaat tussen het tweede en derde seizoen.

De releasedatum voor het vierde seizoen is nog niet bekend.