mocro_maffia_seizoen_3
Film & Serie

Releasedatum van Mocro Maffia seizoen 3 is bekend gemaakt

Mocro Maffia is misschien wel de meest populaire Nederlandse serie van de afgelopen jaren. Videoland heeft een mega klapper gemaakt met de serie en we kunnen niet wachten op het vervolg. Goed nieuws: zojuist heeft Bilal Wahib, een van de hoofdrolspelers, op Instagram laten weten dat we niet lang hoeven te wachten. 29 januari zal het derde seizoen van Mocro Maffia namelijk op Videoland verschijnen.

Mocro Maffia seizoen 3

Het is al een tijdje geleden dat seizoen 2 uitkwam. Na de laatste aflevering hebben we constant toegeleefd naar het moment dat we seizoen 3 eindelijk kunnen bekijken. Het duurde langer dan verwacht maar het wachten zal binnenkort worden beloond.

We wisten al dat het seizoen volop in de maak was. Ook gingen er al geruchten dat het seizoen al geschoten zou zijn. Nu blijkt dat we niet lang meer hoeven te wachten. Op 29 januari zal het nieuwe seizoen op Videoland gereleased worden. Het meest opvallende: Bilal Wahib, Mo de Show in de serie, deelt het bericht op Insta. Zal hij dan toch in dit seizoen verschijnen?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bilal el mehdi wahib (@bilalwahib)

Bilal Wahib

Het einde van seizoen 2 was nogal heftig. We zullen geen spoilers spitten hier, maar het is vrij verrassend dat Bilal in de serie zit. Het blijft nog wachten op de introductie van nieuwe personages. De personages van Eric Corton en Pierre Bokma zullen naar alle verwachtingen wel een rol blijven spelen. Een aantal van de andere belangrijkste personages uit de serie zullen we waarschijnlijk ook terug gaat zien.

Het is nog even wachten op de eerste beelden. De poster van de film is in ieder geval al gereleased. Hierop zien we flink wat bekende namen terug. We kunnen niet wachten om de serie weer te gaan bingewatchen. Hou Videoland in de gaten voor meer updates!