mocro, maffia, miniserie, komtgoed
Film & Serie

Videoland released 7-delige miniserie Mocro Maffia: Komtgoed

Videoland komt vandaag met een hele aangename verrassing: de 7-delige miniserie Mocro Maffia: Komtgoed. Deze mini-serie is de perfecte voorbereiding op het echte werk. 29 januari zal het derde seizoen van Mocro Maffia namelijk op Videoland verschijnen.

Mocro Maffia miniserie: Komtgoed

Speciaal voor de echte fans released Video vandaag de 7-delige miniserie Mocro Maffia: Komtgoed.
Je spotte Komtgoed al vorig seizoen, maar we hadden nooit verwacht dat hij zo’n belangrijke rol zou spelen. In deze mini-serie zie je hoe hij meer en meer in de problemen komt.

Achmed Akkabi geeft aan dat dit een kado voor de fans is. Aangezien Mocro Maffia een hele vaste en loyale fanbase heeft vonden ze het tijd voor een verrassing. Deze serie pakt het verhaal na seizoen 2 op. Als je deze nog niet hebt gezien weet je dus wat je te doen staat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mocro Maffia (@mocromaffiadeserie)

Mocro Maffia is een van de beste series van de afgelopen jaren. Het is al een tijdje geleden dat seizoen 2 uitkwam. Na de laatste aflevering hebben we constant toegeleefd naar het moment dat we seizoen 3 eindelijk kunnen bekijken.

Op 29 januari zal het nieuwe seizoen op Videoland gereleased worden. Het meest opvallende: Bilal Wahib, Mo de Show in de serie, keert gelukkig terug in de serie. Check hieronder alvast de trailer van Komtgoed.