mocro maffia meltem
Film & Serie

Mocro Maffia Meltem heeft eindelijk een releasedatum gekregen

Mocro Maffia komt met een nieuwe film, en de eerste beelden beloven ons heel veel goeds. Na drie extreem succesvolle seizoenen op Videoland gaat de korte film ‘Mocro Maffia Meltem’ heten. De hoofdrol van de film gaat vertolkt worden door actrice Sinem Kavus.

Mocro Maffia Meltem

Meltem zal hoogstwaarschijnlijk een opwarmer zijn voor het nieuwe seizoen, zoals bij seizoen 3 ook al gebeurde met ‘Komtgoed’. Sinem Kavus zal in het vierde seizoen ook een rol gaan spelen. Hoe groot deze rol zal zijn is nog onduidelijk. Hiermee slaat de Videoland-serie een nieuwe weg in.

Want waar de serie zich eerste focuste op het leven van alle mannelijke personages, worden vrouwelijke rollen in de serie steeds invloedrijker. De 40-minuten durende short-film zal daarom ook voornamelijk gaan over het leven van Meltem, een vrouw die in de creditcardfraude zit.

Verhaallijn

Als intelligente vrouw heeft Meltem haar zaakjes goed op orde. Echter, door de gokverslaving van haar vader raakt de Turkse vrouw noodgedwongen betrokken bij de criminele organisatie van Paus. In een wanhopige poging om haar vader uit handen van de Mocro Maffia te houden, reikt ze uit naar haar familie in Duitsland.

Videoland heeft bevestigt dat Sinem Kavus ook in het vierde seizoen te zien zal zijn. Wanneer dit seizoen uit gaat komen is nog onduidelijk. Wat we wel weten is dat Mocro Maffia Meltem vanaf 10 december te zien is op Videoland. Zet deze datum dus maar snel in je agenda.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mocro Maffia (@mocromaffiadeserie)