mocro maffia meltem korte film
Film & Serie

Nieuw op Videoland: ijzersterke korte film Mocro Maffia Meltem

Kun jij ook niet wachten op seizoen 4 van Mocro Maffia? Goed nieuws! Vanaf vandaag is de korte film ‘Mocro Maffia Meltem’ te streamen op Videoland. Meltem is perfect geschikt om, vol spanning, jouw weekend mee te beginnen. In deze 40 minuten durende film maak je kennis met Meltem en de duistere Duitse maffia.

Korte Mocro Maffia film: Meltem

In aanloop van seizoen 3 verscheen de mini-serie KomtGoed. Dit gaf wat meer diepgang aan de karakters en was een hele mooie teaser voordat het volgende seizoen begon. Dit succesvolle concept besloot Achmed Akkabi, en de rest van de Mocro Maffia makers, over te doen door middel van een korte film. Een kado’tje voor de fans.

In deze korte film volg je Meltem, een Turks-Nederlandse vrouw die steengoed is in creditcardfraude. Meltem raakt door haar gokverslaafde vader in de problemen en heeft snel geld nodig. Ze gaat daarom naar haar Turks-Duitse familie in Düsseldorf, om de creditcardfraude-business ook daar uit te breiden. Alles loopt echter anders dan verwacht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Steengoed plot van Achmed Akkabi

Zonder spoilers te verklappen kunnen we je alvast zeggen dat deze film wederom een geweldig plot heeft. Meltem zit vol spanning, duisternis en plottwists. Daarnaast speelt Sinem Kavus de rol van Meltem op briljante wijze. Een karakter waar we gelukkig meer van gaan zien in Mocro Maffia seizoen 4.

Veel fans bleven vannacht op tot 00.00. Mocro Maffia-showrunner Achmed Akkabi deelt in zijn Instagram Stories een aantal reacties die hij heeft ontvangen. ‘Te ziek. Blijf doorgaan met deze gruwelijk zieke vrouwen’, zegt een van de fans. Meltem is nu te streamen op Videoland.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)