mocro maffia 5 videoland
Film & Serie

Hier zijn ze dan: de snoeiharde beelden Mocro Maffia’s nieuwe seizoen

Het heeft even geduurd voor fans van de populaire Videoland serie, maar Mocro Maffia 5 staat bijna voor de deur. We moeten nog wel even geduld hebben. Over precies drie weken keren Taxi, Potlood, Paus en Samira terug voor een veelbelovend nieuw seizoen.

Mocro Maffia 5 op Videoland

Zeker na de release van Mocro Maffia Tatta begon het bij ons te kriebelen. Nu er eindelijk duidelijkheid is over wat Tatta al die tijd heeft gedaan, en wat hem het komende seizoen te wachten staat, kan het aftellen beginnen. Het langverwachte seizoen is vanaf 2 juni exclusief te zien op Videoland. Ga jij het in je agenda zetten?

Het is in totaal een zevendelige serie. En als we de geruchten mogen geloven gaat dit seizoen gruwelijker (en bloederiger) dan ooit worden. Nadat de spanning al behoorlijk opgebouwd was na de release van de filk over ‘Tatta’, heeft deze vandaag een hoogtepunt bereikt nadat de streamingdienst eerder vandaag een teaser trailer deelde. Die kan je trouwens hieronder bekijken:

Wat kunnen we verwachten? (spoilers seizoen 4)

Kunnen we seizoen vier nog herinneren? Na de ontvoering van Samira, de zus van Paus, verdween hij spoorloos. In Mocro Maffia: Tatta komen we er eindelijk achter wat hij in die periode heeft uitgehaald. Iedereen die de eerder genoemde film heeft gezien, wist waarschijnlijk al over de release van het vijfde seizoen. Deze werd namelijk op het einde, na de aftiteling, onthuld.

Hierin was te zien hoe Potlood en Paus een geheime operatie aan het plannen zijn. Maar er is nog een andere reden wat dit seizoen zo bijzonder maakt. Bij de ontwikkeling van dit seizoen legde Achmed Akkabi, de bedenker van de serie, zijn werk als creative producer neer. Of dit invloed gaat hebben op het verdere verloop van de show, valt nog te bezien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mocro Maffia (@mocromaffiadeserie)