Women

Minttu Raikkonen is de beeldschone vrouw van deze F1 coureur

Minttu Raikkonen

Ieder weekend tijdens het Formule 1 spektakel staat de prachtige Minttu Raikkonen in het middelpunt van de aandacht wanneer ze naar haar man Kimi Raikkonen gaat kijken. De twee tortelduifjes zijn al aan het daten sinds 2013. Ze gaven elkaar drie jaar later het ja-woord. Wij brengen een ode aan de prachtige vrouw van deze F1 coureur.

Formule 1

Ze maakt deel uit van een vloot van prachtige F1 WAGS, waaronder Max Verstappen’s vriendin Kelly Piquet en Elena Berri, vriendin van Esteban Ocon. Het lijkt erop als Minttu de dame is die de wereldkampioen uit 2007 eindelijk getemd heeft. Raikkonen stond lange tijd bekend als de ‘playboy’ van de Formule 1.

Hoewel het koppel allebei afkomstig is uit Finland, woont het paar tegenwoordig samen in Zwitserland. Voordat het stel bij elkaar kwam werkte Minttu als stewardess. Tegenwoordig timmert ze hard aan de weg als influencer en fitnessmodel. Kimi mag in zijn handjes knijpen met een vrouw als Minttu.

Minttu Raikkonen

De 33-jarige Minttu Raikkonen mag zichzelf in het lijstje van knapste Formule 1 vrouwen scharen. Met haar 255.000 volgers op Instagram is ze allang niet meer ‘de vrouw van’. Op haar stories deelt ze regelmatig foto’s en video’s van haar favoriete work-outs met haar volgers.

Of Minttu Raikkonen nou samen met haar man op de grid staat of lekker aan het genieten is op vakantie – goed ziet ze er altijd uit. De 35-jarige Finse is ook allesbehalve op haar mondje gevallen. Zo reageert ze regelmatig op de prestaties van haar man op de baan, en deelt daarbij ook de nodige sneren uit aan Formule 1 coureurs.

Na een botsing tussen en Lewis Hamilton een haar man Kimi tijdens de Britse Grand-Prix van 2018, was de Hamilton naar haar mening te veel aan het zeuren. Op een van haar Instagram Stories schreef ze toen het volgende: “Als je huilt als een meisje wanneer je verliest, ga je op ballet. #justsaying”