Tech

Lidl verkoopt nu een mini tafeltennistafel voor thuis

mini tafeltennistafel lidl1

Heb jij ook hele zomers getafeltennist? Was rond de tafel jouw specialiteit? Dan is dit voor jou een portie goede nostalgie. Lidl verkoop nu namelijk een geniale tafeltennistafel voor in jouw huiskamer, keuken of tuin. Game on! 

Mini tafeltennistafel

De tafeltennistafel is van licht materiaal en weegt daarom maar 11 kilo. Deze tafel is in een handomdraai opgezet en uiteraard ook zo weer in elkaar geklapt. Perfect voor spannende tafeltennis sessies thuis. Uiteraard wordt er ook een netje bij geleverd.

Het formaat is iets kleiner dan de normale tafels. Deze tafel is 120 x 70 x 68, ten opzichte van de normale tafel: 274 x 152,5 x 76. Dit maakt de tafel zeer geschikt om binnenshuis te gebruiken.

mini, tafeltennistafel, lidl

Nu te koop bij Lidl

Dit is de perfecte tafel voor jouw kinderen, broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes. Maar ook volwassenen kunnen hun lol op. Tafeltennis is eigenlijk een sport voor iedereen, jong en oud.

Deze tafel is nu voor 129 euro te koop bij Lidl. Je kunt hem hier online bestellen. Binnen 5 werkdagen is de tafel bij jou thuis geleverd en kun je mensen uitdagen met jouw skills.

Op zoek naar wat inspiratie? Bekijk hieronder de beste tafeltennis trick shots: