Tech

Mini-Paraplu voor jouw smartphone is de handigste gadget van deze zomer

mini-paraplu-smartphone-action

De dagen worden langer, de zon schijnt en mensen zijn gelukkiger: de zomer komt er aan. We zijn hier natuurlijk enorm blij mee, alleen komen er ook nadelen bij kijken. Zonlicht is niet de allerbeste vriend van jouw telefoonscherm. Het felle licht reflecteert op het glas van je mobiel waardoor je bijna een zonnebril nodig hebt om door je Instagram te scrollen. Gelukkig schiet de Action ons voor al onze wensen te hulp. De winkel verkoopt deze zomer namelijk een mini-parapluutje voor op je mobiel. Geniaal!

Paraplu voor je smartphone: gadget van de zomer

Je zou denken dat het een erg-verlate 1 april grap is, maar de mini-paraplu is toch echt op de website van de Action te vinden. Via Womanly lezen we dat de Action heeft deze slimme gadget niet zelf bedacht: op TikTok zagen we de trend al eerder voorbijkomen. Toch zijn de vrolijke gekleurde versies van de Action wel heel erg grappig.

Hoewel we helemaal voor een goede bescherming tegen de zon zijn, denken we bij dat laatste toch sneller aan zonnebrand. Maar in deze tijden is het blijkbaar essentieel dat ook je smartphone zijn eigen bescherming tegen de felle stralen ontvangt. Je wilt tenslotte deze zomer niet in je privé jacuzzi zitten zonder een lekkere Netflix serie op je telefoon.

@actionbelgie Zonder problemen in de zon zitten met je telefoon 🤝 #fyp #actionhack #hack ♬ The sound of love – Mandy & Boots- Viral 🔈Creator

Nu te koop bij Action

Wij horen je denken: hoe belachelijk overdreven dit deze gadget ook is, wij kunnen stiekem niet wachten om ook met zo’n ding te lopen of aan onze vriendin kado te doen. De mini-paraplu voor je smartphone is in verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor deze accessoire altijd bij je telefoonhoesje matcht. Je shopt deze gadget in de kleuren geel, grijs, zwart, blauw of roze voor je meisje.

Je bevestigt het kleine parapluutje met een zuignap aan de achterkant van je smartphone. Zo kun je zelfs op de zonnigste dagen moeiteloos blijven appen en scrollen. Bovendien kun je meteen checken of je foto’s goed gelukt zijn. Je shopt deze paraplu alleen in de winkels van de Action voor maar €1,69.